Протестиращи обстрелваха с яйца политолога Стойчо пред БНТ

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
Стойчев

Протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов за пореден петък блокираха сградата на БНТ на „Сан Стефано“ 29 след излъчване на публицистичното предаване „Панорама“. Този път заклещен се оказа правосъдния министър Десислава Ахладова, прочула се с репликата „Благодаря за оказаното ми удоволствие“ при назначението й на мястото на Данаил Кирилов.

В предаването „Панорама“ взе участие и политолога Стойчо Стойчев, който бе обстрелван с яйца от протестиращите на излизане от сградата. Въпреки огромния брой полицаи, Стойчев не бе опазен от яйчената канонада. Той обаче някак си сдържа нервите си. Странно, но нито един не бе задържан, макар случката да приличаше повече на улична саморазправа, отколкото на мирен протест.

стойчев

Стойчо Стойчев бе атакуван с яйца и подгонен от част от протестиращите пред БНТ след участието си в “Панорама”

Политологът Стойчо враждува с протестиращите, след като на 18 август се оказа сред блокираните шофьори заради внезапна окупация на кръстовището пред Румънското посолство. Тогава Стойчев се оплака, че колоездач захвърлил демонстративно колелото си под гумите на колата му, а след това протестиращите го набедили за провокатор.

протест

До този момент Десислава Ахладова все още не е напуснала сградата на БНТ.

Заб.: Водещата снимка е от 18 август 2020 г.

Източник: Lupa.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

НЕБЛАГОДАРНОСТТА Е ТЕЖЪК ГРЯХ. ПОДЛОСТТА - ОЩЕ ПОВЕЧЕ

0 (0) Никога не съм харесвала Елена Йончева, заради което и преди година влязох в спорове с мои познати и приятели от БСП, които яростно я защитаваха. Честно казано, жена, която толкова години е изтърпяла да живее със СерГейчо, няма как да е читава. Но си мислих, че просто няма […]
йончева

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.