ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 1
снимка: segabg.com

Нека да разгледаме профилите на провокаторите, които ГЕРБ изпраща, срещу мирно протестиращи хора:

baner-zdrave

На първо място те са доста агресивни, арогантни и готови във всеки един момент да влязат в сблъсък с мирно протестиращи хора.

Те винаги търсят място на което има живо излъчване от някоя медия, и са първи готови да дадат интервю.

Те постоянно обясняват, как им е отнето правото за свободно придвижване, а всъщност всеки може свободно да се движи по блокадите, единствено, ако е без МПС. Да не говори, че правото за свободно предвижване на гражданите не е отнето, защото има хиляди варианти, от където всеки може да премине. На тези хора, който твърдят, че им се нарушават права, изобщо не е така! Нарушен им е комфорта. Всеки, който познава добре столицата знае много добре вариантите от където може да премине, единственото неудобство е забавянето от минути, които биха отнели за това заобикаляне.

Друго отличаващо качество е това, че тези хора никога не се представят с имената си, дори и в репортаж на живо за някоя медия, те не споменават своите имена. За разлика от протестиращите против окупацията на мафията, всеки, който е застанал пред камерата на някоя медия, се е представил със своето лице и име.

Business Here

Следващ фактор е това, че техните лица почти винаги са скрити, било то с маска, шапка, очила или всичко заедно. Те никога не показват лицата си.

По долу ще видите снимки на провокаторите, които всяка вечер се изпращат от ГЕРБ, за да създават смут и напрежение срещу мирните протестиращи, а МВР за 5-ти ден се прави, че нищо не се случва и не изпълнява закона. Вече на няколко пъти видяхме как висши началници от МВР публично нарушават закона и слагат своят подпис върху своите незаконни заповеди!

Тези хора, очевидно не знаят защо са там, а камоли знаят в кого вярват. Само погледнете какви хора бяха дошли на контра протеста да подкрепят Борисов

контра
Подкрепящите Борисов

Тези хора са излезли, за да освиркат президента Румен Радев в Пловдив. Те са общинари на държавна хранилка и вършат това, което им нареди Борисов, защото знаят, че иначе ще са на улицата гладни.

общинари
обшинари от Пловдив

Тази дама умишлено се появи да провокира на Орлов мост, да посяга на хора с бастуна си, и веднага изтича да близката медия от която беше съпроводена за интервю. По късно се разбра, че е симпатизантка на управляващата коалиция, като преди време е подкрепила и изказа на депутата Валери Симеонов, за майките с деца с увреждане от „Системата ни убива“.

ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 2
герберска баба

Това са полицай, които уж охраняват протестите, но те изникват навсякъде където се търси провокация. Тях ще познаете по брадите, татуировките, знака с черепа върху полицейска униформа, и никога няма да видите така отличителната маркировка от цифри върху униформите им, а само надписа „POLICE“, което всеки може да си направи върху своята тениска. Бият невинни и беззащитни граждани зад колоните на министерски съвет, което е абсолютно извън правомощията на полицейски служители да пребиват граждани!

ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 3
БГ POLICE

Лицето Георги Флоров, собственик на „Статисти Флоров “ G“, се опита да прояви мъжественост пред палатковия лагер на Орлов мост, с която за съжаление, явно е доста скаран. Аман от фейсбук мъжкари, чак довел някакви пишман гардове! Приятелю, преди да се заканваш, хубаво е да знаеш, срещу кого го правиш.

ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 4

Тои обаче не се отказва. Тази вечер срещу баничка и 30 лв. е чакал на Ситняково за протестиращи, но единствено агенция „Плик“ е била там.

ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 5

Кмета на Варна дава инструкции на електората си да нападнат протестиращите и президента Радев, който в същият ден е на посещение в морската ни столица . Никой да не се учудва! При последните избори Портних печели с 96 % в т. н ромските секции.

ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 6
ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 7
ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 8
ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 9
ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 10

Ето как „беззащитната майка“ буквално прегазва тълпата мирни протестиращи, които я увериха, че ще бъде пропусната, да обърне колата, но въпреки това тя реши да форсира управляваният от нея автомобил и да премине през блокадата.

18+ Кадри, как въпросната "беззащитна майка" гази протестиращи, без да и мигне окото!

18+ Кадри, как въпросната "беззащитна майка" гази протестиращи, без да и мигне окото! Хората падад, като круши прегазени. За Бога! Там на пътя също има деца!

Публикувахте от Свободна България в Вторник, 18 август 2020 г.

Доц. д-р Стойчо П. Стойчев е ръководител на Лабораторията за изборни системи и технологии (ЛИСТ) и преподавател по анализ на политическия риск и противодействие на организираната престъпност в катедра „Политология“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.
Научна област и интереси: организирана престъпност, криминални пазари, анализ на политическия риск, избори и прогнозиране

Това пише в уикипедия за човека от това видео.

Политологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита да премине през мирно протестиращите, полицията на 100 метра не се намеси!

Политологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита да премине през мирно протестиращите, полицията на 100 метра не се намеси!

Публикувахте от Свободна България в Понеделник, 17 август 2020 г.

Внимавайте с хора с подобно държание и не се подавайте на техните провокации, без значение какво ви казват. Мутрите искат кръв, за да могат законно да премахнат протестите, но вие не го позволявайте, и отвърнете с усмивка на всяка провокация.

ПРОВОКАТОРИТЕ НА ГЕРБ И КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ 11

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

СКАНДАЛ! Затова ли отнеха бизнеса на Божков!? Държавното тото се сдружи с „Ефбет“!

() На пореден скандал в държавата се натъкна 7DniSport.bg! Оказва се, че национализирането на бизнеса на Васил Божков не е случайно. Няколко месеца, след като това стана факт, Държавното тото се сдружи с основния доносник срещу олигарха – Цветомир Найденов! От няколко седмици в страната никнат общи букмейкърски пунктове между […]
тото