Румен Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
радев

Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Такъв коментар направи президентът Румен Радев при посещението си в град Елин Пелин. Нека ви напомня, че аз отдавна снех доверие от този кабинет. От години апелирам да се прекъснат корупционните схеми, които днес неудържимо изплуват на повърхността, отбеляза Радев пред репортери.

По думите му, „откакто ни управлява господин Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 000 души“. Недостойно е да се присвояват достиженията на българските медици. При толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали, коментира Румен Радев. Както виждате, днес българите протестират, отстоявайки своите права със законни средства и органите на реда трябва да уважават тези права. Недопустимо е да се събират лични данни на протестиращи граждани, отбеляза още държавният глава в своя коментар по актуалните политически теми.

източник: actualno.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Утре, в 8:00 ч., ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

0 (0) От януари досега хунтата, която управлява България наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници. Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин. Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват […]
bojkov-655x381