СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ Е РОДНИНА НА РАЗБИВАЧА НА ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР – ГЕОРГИ ФЛОРОВ

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
флоров

До Свободна България достигна информация, че общинският съветник от Столична община, листата на ГЕРБ – Борис Петров Петров, е много близък роднина на организатора на контра протеста.

Георги Флоров е родом от Челопечене, и приближени разказват, защо той си позволява да раздава правосъдие по столичните улици, и каква е причината да има протекция над неговите деяния, включително и, че се оказа в едно видео, как се разхожда без лична карта, а униформените дори не му написаха акт. Именно защото съветникът Борис Петров от столична община, листата на ГЕРБ е негов много близък роднина.

БОРИС ПЕТРОВ ПЕТРОВ е общински съветник от ПГ на ГЕРБ /СДС/ в Столична община.

Борис Петров Петров.jpg

МАНДАТИ КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК: 2019 – 2023


УЧАСТИЕ В ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ НА СОС:

  • Комисия по международно сътрудничество и туризъм, европейски програми и проекти (Заместник-председател)
  • Комисия по обществен ред и сигурност (Член)
  • Комисия за връзки с гражданското общество (Член)

Вчера пък се появи видео, как Георги Флоров облича полицейска униформа, и предизвика огромна вълна на възмущение във фейсбук и много онлайн издания, но отново нямаше никаква реакция и наказания.

Георги Флоров, едно от лицата участващи в разрушаването на палтковия лагер в София с явната протекция, че #нямаКойДаГоНакаже :🟥 чл. 151 ал. 6 от ЗМВР, забранява на лица, неоправомощени със закон, да използват униформено облекло, символи и отличителни знаци, полицейски лампи, маскировъчни качулки или надписи, въведени в структурите на МВР и показващи принадлежност към тях.Наказателен кодекс : 🟥 Чл. 274а. (Нов – ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. и доп. – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който държи или носи формено облекло, служебни знаци или надписи в нарушение на Закона за Министерството на вътрешните работи, Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража или Закона за съдебната власт, се наказва с лишаване от свобода до три години или пробация.(2) (Изм. – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Ако деянието по ал. 1 е осъществено с цел извършване на друго престъпление, наказанието е лишаване от свобода от една до шест години.(3) (Нова – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който по какъвто и да е начин опетни, противозаконно унищожи или повреди формено облекло, служебни знаци или надписи, носени или поставени по реда на Закона за Министерството на вътрешните работи, Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража или Закона за съдебната власт, се наказва с лишаване от свобода до една година.

Публикувахте от BankStop в Вторник, 25 август 2020 г.

Георги Флоров, едно от лицата участващи в разрушаването на палтковия лагер в София с явната протекция, че #нямаКойДаГоНакаже :
? чл. 151 ал. 6 от ЗМВР, забранява на лица, неоправомощени със закон, да използват униформено облекло, символи и отличителни знаци, полицейски лампи, маскировъчни качулки или надписи, въведени в структурите на МВР и показващи принадлежност към тях.

Наказателен кодекс :

? Чл. 274а. (Нов – ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. и доп. – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който държи или носи формено облекло, служебни знаци или надписи в нарушение на Закона за Министерството на вътрешните работи, Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража или Закона за съдебната власт, се наказва с лишаване от свобода до три години или пробация.
(2) (Изм. – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Ако деянието по ал. 1 е осъществено с цел извършване на друго престъпление, наказанието е лишаване от свобода от една до шест години.
(3) (Нова – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който по какъвто и да е начин опетни, противозаконно унищожи или повреди формено облекло, служебни знаци или надписи, носени или поставени по реда на Закона за Министерството на вътрешните работи, Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража или Закона за съдебната власт, се наказва с лишаване от свобода до една година.

gospodari.com вчера излъчиха материал за Георги Флоров, който се оказа със запор на фирмата за статисти „ФЛОРОВ ДЖИ ЕООД“, която е негова собственост, и едно интервю от българка в чужбина – собственик на българско заведение, която твърди с доказателства, че е била завлечена с не малка сума пари от Флоров.

справка

Свободна България

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

ЕП извика Борисов да се обяснява за корупцията

0 (0) В петък (28 август) при затворени врати в Европарламента ще се проведе заседание, посветено на тревожната обстановка в България и достигащите до Брюксел новини за мащабна корупция и протекции на най-високо равнище, научи EURACTIV. Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права, под председателството на […]
Sophie-Int-Veld-800x450

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.