СОФИЯНСКИ: ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ДВЕ ГОДИНИ ИЗНУДВАШЕ ВАСИЛ БОЖКОВ ЗА ПАРИ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Стефан Софиянски, който е и рода с Васил Божков, неговата дъщеря Ива е женена за синът на Васил Божков, явно не издържа на последните простотии на Валери Симеонов по медиите и хвърли преди минути страшна бомба.

baner-zdrave

Публикуваме я без редакторска намеса:

„Гледам го този наглец Симеонов и не мога да повярвам на очите си, две години крои планове как да изнуди Васил Божков за пари, на няколко пъти намеси и мен, да му организирам срещи, на които да се моли на Божков да подкрепя финансово политическите му игри и сега ходи и вилнее по телевизиите, че той сразил хазарта и пандемията по хазарта в България.

Просто нямам думи, това не е наглост, това не е безочие, това е простотия. Разбирам го бедният провинциалист Валери, видя се с малко власт покрай последното правителство на Борисов 3 с него и дружките му рекетьори, които се представят и за патриоти, но да не забравяме че Васил Божков, затова е Васил Божков, защото е направил империя от нищото.

Така че Валери Симеонов, който явно се разлюти, че две години Божков не му се върза на рекета да си каже направо, за какво е целият този панаир в който дори държавата изземва собствеността на Васил Божков без да има дори произнесена присъда.

Business Here

На село бандитизма може и да минава за хубаво нещо, но все пак някои хора не трябва да забравят, че живеем в държава членка на европейският съюз в която има и закони, не само бандити с власт“

взето от Facebook-вестник Утро

СОФИЯНСКИ: ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ДВЕ ГОДИНИ ИЗНУДВАШЕ ВАСИЛ БОЖКОВ ЗА ПАРИ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Срути се част от виадукт, двама загинаха на магистрала „Хемус“

() Двама строители загинаха при трудова злополука по време на работа на автомагистрала „Хемус“ край търговищкото село Буховци. Окръжният прокурор на Търговище, Диляна Стоянова обясни, че инцидентът е станал при срутване на бетонна колона, съобщава БНР. „Срутила се е изграждаща се бетонна колона и от голяма височина са паднали двама […]
Hemus Magistrala