Заместник-председател на Народното събрание: Търпението на хората се изчерпва

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Ако не пресечем тази криза сега – по отношение на бизнеса, ако не дадем шанс на хората без доходи да се почувстват спокойни, ние няма да си свършим работата, защото търпението на хората се изчерпва. Не просто, че вече не искат, много от тях няма да могат да си останат по къщите, защото нямат доход“.

baner-zdrave

Това заяви пред БНТ заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин. Той каза, че всички водят заедно битка срещу епидемията от новия коронавирус, но има различни виждания за начините за справяне.

Няма как да убедите хората да спазват мерките, които се предвиждат, с безбожните глоби, които се предвиждат, с противоречиви заповеди… Граждани се подлагат буквално на терор, на моменти, докато се напаснат тези мерки. Трябва да има премисленост в действия и хората да бъдат убедени, че трябва да спазват тези мерки, а не да ги плашим и да ги стресираме допълнителнот. Дайте им кураж!”, призова народният представител от ПГ на “БСП за България”.

източник: cherveno.bg

Заместник-председател на Народното събрание: Търпението на хората се изчерпва 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Плевнелиев: БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от ЕС

() БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от ЕС. Заради тях ние не сме в Еврозоната и механизма. Това заяви пред Bulgaria ON AIR президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев.  „Ако сега бяхме в чакалнята, България щеше да получи голяма финансова помощ. Сега ще се оправяме сами. Икономиката ни няма […]
роска