Татяна Кристи: Хайде Горанов да каже на Тръмп, че е калпазанин!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
kristi
снимка: OFFNews

Чух арогантното недоразумение Горанов как казва, че няма как да се помогне „на фалиралите калпазани от вчера.“ Подобни политици трябва да накарат най-после българите да се задъхват от гняв. Ако това негово изказване се преведе на английски, а то сигурно ще стигне до англоговоряща преса или поне до дипломатите, то те ще прочетат как министър на финансите, който сам по себе си е клошар, битуващ в чуждо жилище, нарича фалирали бизнеси с обидни думи като – bums, good for nothing, loafers, sluggards….

baner-zdrave

Тези думи на английски, които са еквиваленти на „калпазанин,“ звучат също толкова гадно както и на български. И не е необходимо да казвам, какво ще се случи с един политик, в немутренска държава, ако изрече тези думи публично, особено по време на такава криза. За никой не е тайна, че на политиците на ГЕРБ им липсва интелект, образование и култура на най-примитивно ниво, но дори и мозъчно ощетени нисши организми развиват интелекта си в зависимост от обстоятелствата. Но не и тези, не и тези във властта.

Не знам какви пиари има в клетия Министерски съвет, но не е лошо да обяснят на самозабравилите се смешници като Горанов, че той няма право да обижда, хора, чиито бизнеси са фалирали. По принцип фалита не е обидна дума в икономиката и финансите както той би трябвало да знае. Хората, които се опитват да правят бизнес и не успяват, поне работят, за разлика от некадърните търтеи в държавната администрация и докато работят тези хора плащат данъци да хрантутят циничните некадърници като Горанов!

Освен това често фалирали бизнесмени започват нови успешни бизнеси. Самият президент Тръмп е фалирал поне 4 пъти! Хайде Горанов да отиде да му каже на Тръмп, че е калпазанин! Това което искам да кажа е, че не може да се говори така! И че само в държави подобни на България, удушени от корумпирани олигархични структури, недоразумението Горанов може да бъде министър!

Татяна Кристи, FB

Business Here

Татяна Кристи: Хайде Горанов да каже на Тръмп, че е калпазанин! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ГЕРБ даде 320 000 лева на социолозите от „Тренд“ (документ)

() Психоложката Диана Бакалова прибрала 8 400 лева по граждански договор, Антоанета Христова чака хилядарките си 320 000 лева подари управляваното от ГЕРБ Министерство на вътрешните работи на любимите си социолози от т. нар. Изследователски център „Тренд“. Агенцията прибира парите, за да проведе национално експертно изследване на тема „Ранно разпознаване на […]
trend