СЕНЗАЦИЯ! В БАЛИТЕ ЗА БОКЛУК МАФИЯТА ВКАРВА НАРКОТИЦИ! ПРОКУРАТУРАТА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

《ИТАЛИАНСКИ ПРОКУРОРИ: КОКАИНЪТ КОЙТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ИЗПЛУВА КРАЙ ШАБЛА Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ КОРАБИ ПРЕНАСЯЩИ БОКЛУК ЗА БЪЛГАРИЯ》

baner-zdrave

Италианските прокурори, които разследват как боклука на мафията е влизал в България вече са на 100% сигурни, че освен боклук в корабите за България се е превозвал и кокаин с много високо качество.

Според разследващите на Апенините, кокаинът който преди време плуваше покрай бреговете на Шабла е изхвърлен именно от кораб, който е превозвал боклук от италианско пристанище за пристанището в град Варна.

Какво обаче е наложило изхвърлянето му от кораба все още остава загадка за италианските власти, които обаче са на 100% сигурни, че това с бооклука от определено пристанище в Италия към България е канал за трафик на кокаин, като количествата са огромни за мащабите на Европа.

Канал който действа повече от 3 години, но явно българските власти не са искали да проверяват какво се вози освен боклук в контейнерите.

Business Here

Припомняме, че само преди няколко месеца край Шабла плуваше кокаин на стойност близо 80 милиона лева с инициалите Б.Б, който беше случайно забелязан от рибари, които сигнализираха на българските власти.

копирано от Facebook- Вестник Утро

СЕНЗАЦИЯ! В БАЛИТЕ ЗА БОКЛУК МАФИЯТА ВКАРВА НАРКОТИЦИ! ПРОКУРАТУРАТА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

МВР арестува роднина на Ботев, раздавал супа на бедните (ВИДЕО)

() МВР арестува пра-праплеменника на Христо Ботев – Боян Ботьов, защото раздава безплатно храна на бедните пред Музея за история на София (зад джамията) Това съобщи bTV, цитирани от onovini.eu Той и негови приятели са купили продукти за зеленчукова супа, кипнали са вода и са тръгнали да сготвят яденето, което […]
арестуваха мъж, които раздава храна