Възстановяват синя и зелена зона в София от 7 май

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
зона

Синя и зелена зона в столицата отново ще бъдат платени в деня след Гергьовден.

От четвъртък, 7 май възстановяваме работата на синя и зелена зона, едновременно с това започваме поетапно да нормализираме графиците на градския транспорт. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Синята и зелена зона за паркиране в София работят безплатно от 17 март за да могат работещите в центъра на столицата да не ползват градски транспорт.

“Най-напред още от 7-ми ще започнем с електротранспорта, трамваите и тролеите, които преминават през центъра, а от понеделник очаквам да влязат в делнични разписания както метрото, така също и наземният градски транспорт поетапно в рамките на следващата седмица. Засега остава намаленото работно време вечерно време съответно до 22 и 22:30 за крайградските линии и метрото”, заяви тя.

Фандъкова посочи, че ще наблюдават много внимателно в следващите дни и в случай, че интересът от страна на пътниците се засили имат готовност да върнат и крайните часове на разписанията.

източник: mysofia.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Добра новина за всички родители с малки деца! Детските ясли и градини отварят врати!

0 (0) Датата за отваряне на детските градини и яслите в България, която вече се обсъжда и дори е одобрена лично от Бойко Борисов е 20 юни! Според нашите източници властта и щаба ще изчакат да видят дали след разхлабването на мерките след 6 май болните ще се увеличат в […]
ploshtadka
BulgarianEnglishGreek