За бебенцата събираме капачки, а за Вожда и бандата му – нов самолет за 55 милиона!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

СЪБУДЕТЕ СЕ! ИЗПРАВЕТЕ СЕ! РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!

Завършваме годината така, както и започнахме – управленска наглост, бедствия и скандали! 

Започнахме 2019г. с #АпартаментГейт, тераси, къщи за гости, асансьори и балкони и нито един виновен, обвинен, или осъден! Завършваме с водната криза в Перник и още няколко града, протестите на медицинските сетри и на този фон правителството на Буда си купува нов самолет за 55 милиона! Този позор е съизмерим с позорният избор на Гешев! БОЕЦ даваме само няколко примера за наглостта на самозабравилата се шайка престъпници превзела държавата ни!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да караш народа да събира капачки за кувьози на бебенцата, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да караш народа да събира стотинки и левчета с СМС-и за лечение на деца и възрастни, а ти да си купуваш самолет  с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да лъжеш медицинските сестри, че за тях пари в бюджета няма, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да откраднеш водата на перничани, да ги лъжеш, че сушата била виновна и в това време да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони, докато стотици хиляди влачат вода с туби и се къпят в легени!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да принуждаваш хората да си продават домовете и да бягат в чужбина за една трансплантация, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да закриеш десетки болници защото пари в държавата няма и да си купуваш с държавни пари самолет за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да оставиш държавата без детска болница и да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да летиш на частни партита с държавният самолет и после с десетки милиони държавни пари да си купуваш нов самолет!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да отпуснеш на 1 200 000  пенсионери по 40 лева за Коледа, или общо 48 милиона, а ти да си купиш с държавни пари нов самолет за 55 милиона!

Управляват ни най-наглите и презряни престъпници, които историятя ни познава!

БОЕЦ знаем, че гражданите можем да се преборим с това зло и да потърсим отговорност за извършените престъпления! И начина е само един – на площадите и изриване на мафията от властта! Ясен план, стратегия и бой до дупка! Знаем точнио какво искаме и как да го постигнем. Остава да се съберем достатъчно.

копирано от : boec-bg.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

"Страх и зависимост". Съдийският съюз иска ВСС да разгледа поведението на Иван Гешев

0 (0) Съюзът на съдиите в България (ССБ) призова в понеделник Висшия съдебен съвет (ВСС) да обсъди поведението на главния прокурор Иван Гешев от последните дни. В свое обръщение до Пленума на съвета, съдийският съюз настоява, че кадровият орган на Темида трябва да обсъди действията на главния прокурор, които имат “ пряко […]
Иван Гешев

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.