Забраняват напускането на областните градове по Великден

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
police

Напускането на областните градове по време на великденските празници – от Разпети петък до понеделник, ще бъде забранено.

Това обяви премиерът Бойко Борисов. И допълни, че за това вече има заповед, издадена от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

На Разпети петък не се работи. Затова и няма да е позволено да се напускат областните градове„, аргументира се Борисов за решението да се затегне пропускателният режим тогава, предава NOVA.

Пазарите ще работят и в четвъртък, след това ще останат затворени за три дни и в понеделник отново ще може да обслужват клиенти.

Разпоредих на министъра да отпуснем и четвъртък. Другите три дни ще издържат. Ще изсъхне ли за нощ лукът? Всеки взел по една връзка и вика – изсъхна ми лукът„, възмути се Борисов.

източник: dunavmost.com

Забраняват напускането на областните градове по Великден 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Изтъкнат пловдивски уролог към Нова тв: Питате бедна старица защо е без маска, а Фандъкова? Страх ли ви е?

() Изтъкнатият пловдивски уролог проф. Димитър Шишков остро разкритикува репортаж на Нова телевизия. Ето какво написа той в социалната мрежа Фейсбук: „Горките журналисти по Нова тв, задават въпрос на бедна женица от пазар защо не носи маска, която вероятно няма пари за хляб, а не питат защо Фандъкова е без маска и така […]
фънда
BulgarianEnglishGreek