Защо Коронавирусът е полезен за Шайката?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Дали цялата истерия покрай коронавирус не е някакъв театър? Замазване на случая барселонагейт? Замазване на въобще всички абсурди, които се случват в държавата?

Първата и най-голяма полза от Коронавируса за Шайката, разбира се, е финансовата полза. Както и децата вече знаят, Шайката не се интересува от човешки животи и дали ще причини бедствие, за Шайката важни са САМО ПАРИТЕ. А пари по случая вече има – 150 милиона лева от бюджета вече се трошат по темата.

Днес се говореше за захлебване на „наши“ фирми да произвеждат защитни облекла, а кокошката дето снася злани яйца (ЕС) вече говори за разпределение на едни 50 милиарда ЕВРО за борба с вируса. Интересното е, че допреди да се заговори сериозно за тия 50 милиарда у нас никакъв вирус нямаше, но веднага като се чу за финикийските знаци вирус се появи, та и болните (които така или иначе си бяха вече в болниците) веднага след като се появиха взеха бързичко да „имат подобрения“ и да са „почти излекувани“…

Втората огромна полза за Шайката е, че сега, когато и мисирките са обработили народонаселението и чрез пропаганда са го вкарали в паника темите за вилата, миската и детето в Барселона; За връщането на едни пари за една поевтиняла газ; За едни мигранти по границите; За една вода в Перник; За едни горящи вносни боклуци и т.н. рязко слизат от дневен ред.

Третата полза е, че в условия на пандемия лесно могат да бъдат забранени и протестите по площадите, а медиите и социалните мрежи (както вече знаете) са отдавна под контрола на Шайката.

Така че спокойно, всичко върви по план. И да ни поизтрепе малко тоя вирус – няма страшно МС, НС, КРИБ и Гешев няма да бъдат застрашени или засегнати.

Вие преценете.

копирано от: liberta.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Експерт разкри кои храни да спрем веднага заради COVID-19

0 (0) Към текущия момент в България няма нито един лекарствен продукт, с който да има данни, че може да лекуваме коронавирус. Това заяви ефира на bTV Антон Вълев – магистър фармацевт.  „В световен мащаб също няма утвърден един единствен препарат. Има две лекарства, които може да влияят, но и […]
Ekspert

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.