Любо Киров със забрана за влизане в САЩ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Положението с визите за САЩ се затяга още повече. Много планирани турнета на наши музиканти и актьори няма да се осъществят и това става ясно броени дни преди да се качат на самолета.

baner-zdrave

След като фолкпевицата Деси Слава бе свалена от самолета и не успя да замине за планираното си турне, сега идва ред на отмяна на участия и на друга родна знаменитост. Подобен като на певицата проблем има и Любо Киров, който дни преди изявите си в Америка получава забрана да замине.

Към този момент първите дати от плануваното турне на Любо отпадат. Става въпрос за концерти в Чикаго (08.02), Вашингтон (09.02) и Лас Вегас (11.02), които са отменени, а всички закупили билети ще получат сумата обратно. Не е ясно дали все пак Любо ще успее да замине и дали ще може да поеме останалите планувани участия.

Деси Слава също бе обявила, че пропадат само първите няколко концерта, но от наш източник разбрахме, че така и няма да успее да замине. Това се оказва голям проблем за певицата, тъй като губи доста сериозна сума, която си е била уговорила като хонорар за американското си турне. С пропадането му тя остава и без поети ангажименти в родината и общо взето стои без пукната пара цял месец.

Наши източници издават, че българите в Америка все по-трудно ще могат да виждат любимите си звезди. Турнетата на български артисти в САЩ стават почти невъзможни. Предстои да разберем каква ще бъде съдбата на Яна Маринова и Александър Сано, които през март трябва да пътуват в Америка, за да представят последния си филм „Диви и щастливи“.

Business Here

копирано от: 7dnibulgaria.bg

Любо Киров със забрана за влизане в САЩ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

УВЕЛИЧИХА НА 5500 ЛВ. ЗАПЛАТАТА НА ШЕФКАТА НА НАП, КОЯТО ДОПУСНА ТЕЧА НА ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ

() Правителството увеличи основната месечна заплата на изпълнителния директор на Националната агенция за приходите (НАП) Галя Димитрова на 5500 лева, считано от 01.01.2020 г., пише Клуб Z. Без значение, че под нейно ръководство се случи най-големият теч на лични данни в историята на институцията. Повишението на заплатата на Димитрова се дължи […]
шефката на нап