Неграмотна плеймейтка нахъсва феновете си във Фейсбук да измъчват животни

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Неграмотна секс бомба нахъсва феновете си във Фейсбук да измъчват кучетата „живи до край“. Тунингованата като бентлито на Васил Божков плеймейтка Анна-Мария Чернева иска да избива „пумярите“ в София.

baner-zdrave

Секс бомбата, позната от сериала „София – ден и нощ“, открито призова феновете си във фейсбук да измъчват бездомните кучета в коментар под поста на някой си Емил Стаменов, който пък е дълбоко възмутен от съществуването им в столичния кв. „Изток“. „Малко му е на песа, нека не го евтанизират, а да го измъчват живо до край“, зове силиконовата гърла.

И се аргументира срещу недоволни от мнението й: „Ами освен да отстъпим планетата на пумярите, след време на земята да си живеят само те тука“, реди неграмотни глупости нарочената за звезда, пишат от „Ние жените“.

копирано от: plovdiv24.bg

Неграмотна плеймейтка нахъсва феновете си във Фейсбук да измъчват животни 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Ако Слави и Мая се изправят с Президента!

() Ако Слави и Мая се изправят с Президента това ще промени цялата политическа среда, това ще промени цялата политико-икономическа мафиотска страна. Президентът ни е с рейтинг най-голям следват го Слави Трифонов и Мая Манолова и това са три обществени фигури с ясна позиция – позицията на народа. Ако те […]
Слави, Мая и Радев