Няма срам, няма морал – Цачева продължава да ползва държавен “Мерцедес”, макар че вече е никоя

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
tsetska-tsacheva-6

Бившият министър на правосъдието и председател на Народното събрание Цецка Цачева продължава да ползва „Мерцедес” на Националната служба за охрана, съобщи бившият шеф на службата ген. Димитър Владимиров. Това става след позорното ѝ изгонване от властта и от всички постове в управляващата ГЕРБ.

От ГЕРБ потвърдиха факта и обясниха, че към Цачева няма заплахи, което да налага да бъде охранявана, но че тя се възползва от правото си на кола със шофьор, като бивш председател на парламента. Според закона за НСО бившите председатели на Народното събрание и бившите премиери имат право на „специализиран транспорт” до 4 години след освобождаването им от длъжност”.
Бившите президент получват и транспорт и охрана доживотно. От това си право са се възползвали Михаил Миков и Димитър Главчев, който беше председател след Цачева до ноември 2017 г.

Няма срам, няма морал - Цачева продължава да ползва държавен “Мерцедес”, макар че вече е никоя 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Божков: Имам свидетел на престъпленията им, който не могат да накарат да замълчи. Краят на терора е близо

() След последните арести на негови познати Васил Божков излезе с нов пост във Фейсбук: „Страхът на управляващата #хунта расте. Б.М.Б. и В.И.Г. използват предания си „инструмент“, за да се опитат да „заличат“ свидетелите на престъпленията им. Подхвърляне на фалшиви доказателства, вменяване на несъществуващи обвързаности и тормоз над невинни хора […]
Няма срам, няма морал - Цачева продължава да ползва държавен “Мерцедес”, макар че вече е никоя 4
BulgarianEnglish