Шехерезада изплатила по 6000 лв. месечно само за кредита за апартамент от 198 квадрата!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
арнаудова-никола

Месечната заплата на Севделина Арнаудова обаче е едва 2500 лв.

Семейството на Арнаудова разполага и /освен вилата в Бистрица за над 1 млн. лв./ с апартамент от 198 кв. м. в кв. „Горна баня“ в София, който също е закупен с кредит от ДСК, но през 2015 г., съобщи Медиапул. Цената на имота е 352 000 лв., а кредитът е бил изплатен за 57 месецаИпотеката на апартамента е вдигната, посочва медията.

baner-zdrave

Севдалина Арнаудова е шефка на правителствената информационна служба, а съпругът й работи в държавната „Булгартрансгаз“.

„Всичко е надлежно декларирано. Информацията е публична. Къщата е с ипотечен кредит от Банка ДСК и в този ред на мисли все още не е наша собственост, а собственост на банката. Сделките са правени само по банков път, на пазарни цени и всичко може да проследите и лично, защото съм го декларирала“, казва Арнаудова, цитирана от Медиапул.“

Арнаудова е изплатила над 350 хил. лева за 57 месеца, което е над 6000 лева месечно – доста добре платени са държавните служители в България и обезсмислят частния бизнес изцяло.

6000 лева само за кредита…

„Мислите ли“ вика Горанов, „че от този кабинет, съм рекетирал Божков?“

Ами мислим, че тези кабинети само за това ги ползвате и от тях сте станали приказно богати на гърба на бизнеса и хората, това мислим и се надяваме в един прекрасен ден, това да се извади на светло и вие да се понесете към затвора, заради хилядите съдби, които сте насилили.

Business Here

източник: anteni.eu

Шехерезада изплатила по 6000 лв. месечно само за кредита за апартамент от 198 квадрата! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Лошо ли се живееше по време на социализма в България

() През последните години разни „анализатори“ и политици коментират, че животът по време на социализма в България е бил лош.Имало диктатура, ограничаване на правата на хората, дефицит на стоки… Ние обаче публикуваме едно друго мнение – на един от нашите читатели, за този период от историята на нашата страна. Представяме […]
Sofia-80-te-1