Славеят на северозапада – Камелия, дебютира с първия си онлайн концерт във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Kamelia 1

Гласовитата красавица на северозапада, от китното градче Чипровци – Камелия, не спира да изненадва своите почитатели, дори и в най – кризисните ситуации.

Тя е единствената певица, която се осмели да излъчи едночасов концерт във фейсбук със своите незабравими хитове, и така успя да разнообрази около 220 хиляди почитатели, които са били пред екрана да се забавляват в момент на криза.

baner-zdrave

Един час, Камелия не спря да пее, за всички свои почитатели, които в момента няма как да посетят нейно участие. Това момиче няма умора! Няма спирка! В тази дискомфортна ситуация, която е надвиснала по света, едночасовият онлайн концерт имаше гледания от различни точки на планетата.

Камелия винаги е успявала да изненада своите фенове!

Ние от „Свободна България“ пожелаваме на Камелия, да бъде жива и здрава преди всичко, и все така креативна и екстравагантна във всяко свое начинание, както е била винаги!

Поздравления!

Business Here

Публикувахте от Kamelia в Петък, 20 март 2020 г.

Славеят на северозапада - Камелия, дебютира с първия си онлайн концерт във фейсбук 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НЯМА ПРАВОМОЩИЯ ДА ОСЪЩЕСТВЯВА НАДЗОР ЗА ЗАКОННОСТ ВЪРХУ ДЕЙНОСТТА НА ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ И ГРАЖДАНИТЕ

() От Андрей Янкулов във Фейсбук* Едно нещо трябва да стане съвсем ясно. Главният прокурор говори вече няколко пъти за „надзора за законност“. Главният прокурор не осъществява надзор за законност върху дейността на държавните органи и гражданите. Просто не притежава такова правомощие нито в мирно, нито във военно, извънредно и […]
прокуратура