Тервел Пулев се прави на санитар в частна болница за богаташи

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Тервел-Пулев-Бойко-Борисов-Кубрат-Пулев

Частната болница Софиямед е любима на Бойко, Домусчиев, депутати от ГЕРБ и ДПС, както и на родния олигархичен елит на богаташи забогатели от обществени поръчки.

baner-zdrave

Слагачеството на братя Пулеви към хората от ГЕРБ и големите богаташи на България лъсна и в тази демагогия на Тервел Пулев, който имитира грижа за народа в частна болница за богаташи.

Болница Софиямед е най-голямата частна болница част от над 20 лечебни заведения под управлението на медицинския крупен бизнесмен от Пещера доктор Михаил Тиков, който придобива размах най-вече при управлението на ГЕРБ последните 10 години.

В болница Софиямед, редовно се лекува самият Бойко Борисов, Кирил Домусчиев, политическия и бизнес елит на ДПС и ГЕРБ и всеки богаташ с влияние и голяма банкова сметка.

Тервел Пулев няма да го видите в държавните болници, където се лекува народа и то от морални и професионално подготвени лекари с невероятно натоварване, той ще се грижи за родните богаташи и политици,от които има явно изгода.

Business Here

източник: podoko.eu

Тервел Пулев се прави на санитар в частна болница за богаташи 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Тези, които нямат адрес в София няма да могат да се приберат

() От полунощ до второ нареждане беше преустановено влизането и излизането от София на превозни средства. Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповедта по препоръка на Националния оперативен щаб и по искане на премиера Бойко Борисов. Като причина беше посочено безотговорното поведение на голяма част от гражданите, които през последните два […]
кпп