Син на общинар от ГЕРБ в Смолян арестуван за неподчинение на полицията

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
кола_

Младежът и приятелите му са били пияни и са оказали съпротива, твърдят от полицията

Общинският съветник от ГЕРБ в Смолян Стоян Иванов се жалва със снимки и видеоклип в социалните мрежи, че синът му бил пребит от полицаи. В същото време обаче от областната дирекция на МВР твърдят, че младежът и трима негови приятели са били пияни и са оказали яростна съпротива на служителите на реда, пише „Марица“. 

Полицията отишла на адреса по сигнал в полунощ на тел.112, че има нарушение на обществения ред с викане, крясъци и силна музика в частен дом в квартал Райково.

Шестима мъже на възраст между 22 и 30 години, които били във видимо нетрезво състояние, имали агресивно поведение, не изпълнили полицейските разпореждания и грубо възпрепятствали служителите на реда при изпълнението на служебните им задължения. Двама от нарушителите са били без документи за самоличност.

Агресивното поведение на шестимата нарушители е наложило пристигането на втори екип от РУ – Смолян за преустановяване на действията на лицата Н.К. на 23 години, И.С. на 26 години, И.А. на 30 години, Д.Д. на 26 години, М.П. на 23 години и Т.Х. на 23 години. Четирима от тях – М.П., Д.Д., Н.К. и И.С., са задържани по Закона за МВР и за извършените от тях нарушения са им съставени общо 16 акта за установяване на административно нарушение.

Старши комисар Николай Димов, директор на ОД на МВР – Смолян заяви пред медиите: „На адреса наряд от двама служители се натъкват на агресивно поведение на четирима младежи, които са били във видимо нетрезво състояние. Преди това са имали разправии с техен съсед. Наложило се да извикат и допълнителни сили за преустановяване на нарушението на обществения ред. Във връзка със задържането на лицата, са предприети полицейски действия. Отведени в РПУ, където са съставени актове за установяване на административни нарушения. Образувана е и предварителна проверка-преписка, с оглед данни на хулигански действия от страна на същите и съпротива и противозаконно пречене на органи на МВР да изпълняват задълженията си по служба във връзка с нарушаването на обществения ред.

източник: bstv.bg

Син на общинар от ГЕРБ в Смолян арестуван за неподчинение на полицията 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Край на изолацията в Гърция, поетапно отпадат ограниченията

() Маските остават задължителни в затворени помещения и градския транспорт Край на изолацията в Гърция, наложена заради COVID-19. От днес до края на месеца ще отпадат поетапно наложените ограничения. „Подготвяме се за ново ежедневие. Постепенното оттегляне на мерките не трябва да излага на риск постигнатото до днес. За да продължат нещата […]
гърция-флаг
BulgarianEnglishGreek