Близък до властта политолог: Президентът Радев е мрънкалник, функционира като черна станция

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
стойчев

Който не е поискал да стане нещо у нас, той не е станал. Президентът функционира като черна станция в момента. Аз не чух едно негово изявление без мрънкане, много зле, трагедия, насажда примирение. Ако имате приятелка, която само мрънка, ще почнате да я отбягвате. Но в политиката се усеща сентимент към такива мрънкалници, съчувствие. Тази стратегия може да носи до рейтинг в момента, но ако сега е положителен, може да стане негативен след това. Мрънкалник е състояние на духа“.

Това заяви пред “Канал 3” доц. Стойчо Стойчев, който се изявява в общественото пространство като близък до властта политолог и социолог.

Корнелия Нинова ще спечели пак изборите (за лидер на БСП – бел. ред.), опонентите не можаха никаква кампания да направят заради ситуацията“, каза Стойчев.

източник: cherveno.bg

Близък до властта политолог: Президентът Радев е мрънкалник, функционира като черна станция 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

За над 80% от предприятията мярката 60:40 не работи, според анкета на БСК

() Българската стопанска камара публикува резултати от анкета в над 580 предприятия от сектора на услугите и търговията. Над 80% окачествяват антикризисната мярка 60:40 като неефективна, като голяма част от предприятията подкрепят трансформирането на мярката в 60:0, каквото е било и първоначалното предложение на камарата. Изплащането на заплати и осигуровки […]
часовник
BulgarianEnglishGreek