Премиерът Борисов за президента: Това, което Радев направи, за мен е недопустимо

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
борисов-и-радев

Това, което Радев направи, за мен е недопустимо. Никой в Европа не го направи. Точно такъв разнобой е пагубен за държавата“.

Това заяви на извънреден брифинг снощи премиерът Бойко Борисов, цитиран от Нова телевизия.

Той каза, че не вижда смисъл в това – президентът Радев да свиква Консултативния съвет по национална сигурност заради кризата около епидемията с новия коронавирус. Премиерът заяви, че няма да отиде на този съвет, ако той бъде свикан от Румен Радев.

Какво ще реши този съвет? И аз много добре съм му казал, когато говорихме. Ако иска, да си прави. В Конституцията го има, ще пратя мой заместник, така че няма да го наруша“, каза Борисов, цитиран от БНР.

Министър-председателят даде брифинг след поредното заседание на Европейския съвет, свързано с коронавируса. За трети път то се проведе чрез видеоконферентна връзка.

източник: cherveno.bg

Премиерът Борисов за президента: Това, което Радев направи, за мен е недопустимо 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Борисов: Има ли надежда? Няма! Положението е "Чук и танц"!

() Премерът представи резултатите от виртуалния Европейски съвет В пространно включване в 22 часа премиерът съобщи какви са бъдещите планове за борба с епидемията от коронавирус. По същество – ще се правят контролни изследвания на таргет групи от полицаи и шофьори с оспорваните бързи тестове, за да се види дали […]
боирисов
BulgarianEnglish