Коронавируса свали маските

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Boko

Тази епидемия разкри най-неприятното лице на тържествуващия либерален елит, който се беше самообявил за най-доброто нещо, което западната цивилизация е създала и същевременно отприщи беса на добре прикритите психопати, които решиха организирано да се саморазкрият, пряко или косвено провокирани от страха и мъката в обществото.

baner-zdrave

Като повечето хора днес и аз гледам да си стоя повече в къщи, и съответно прекарвам повече време в интернет. В него обаче атмосферата е по-отровна и от тази в изолаторите с коронавирус-болните, а психопатите са набрали скорост и нямат спиране.

Винаги съм се удивявал от последователността на американското посолство винаги да си харесва само психопати за техни “лица” в България и търсейки отговор, защо това е така се сещам единствено за този, че е сигурно защото разпознават себеподобните си.

Нарцистични натури, които не изпитват емпатия и не се интересуват от последствията от своите действия. Ако това ви звучи познато – припомням, че е психиатричното определение за психопатите.

Александровска болница вече отказа дарението на един от любимците на Американското посолство – Ивайло Пенчев, заради абсурдните му условия по него. Това обаче, явно само го мотивира да разкрие дълбоката си същност с умозаключенията си, че положителната страна на епидемията е тази, че ще убие голяма част от възрастните хора и това според него ще доведе до рязък ентусиазъм и подем.

Business Here

Човека прави изкуствени стени за спортно катерене, но когато ЦРУ реши да те превърне в “звезда”. Започваш да си вярваш, че си във високите технологии и дори разбираш кризисната макроикономика.

Къде е Плевнелиев и той да се изкаже? Странно е, че не ни ограмотява с умозаключенията си. Да не би да го е хванал коронавируса. Същият за който Борисов така душевно страдаше, че си го нямаме в България и дори заръча на Томислав Дончев да внесе поне един. Така – пред камерите и на заседание на Министерски съвет.

Родното лицемерие обаче е само логично подобие на европейското, към което така усърдно се стремихме, че станахме точно като тях.

Докато ЕС отказа да помогне на Италия и я остави да се оправя сама с най-тежката по мащаб пандемия, след Китай. Точно презрените и назадничави китайски комунисти първи откликнаха на отчаяния зов за помощ на италианците.

Не, техните „братовчеди французите“, които блокираха износа на санитарни материали и не техните „съюзници“ – немците, които направиха същото, макар немските фабрики да ги произвеждат с италиански текстил.

Само в тежки времена виждаш – кой ти е приятел и кой враг.

Докато италианците броят своите жертви, моргите отдавна са препълнени, а в по-малките населени места, труповете се държат в църквите. Бюрократичното недоразумение наречено – Европейски съюз. Най-сетне взе решение… да проведе обществена поръчка. Не се шегувам, истина е!

Някой тук още ли чака помощ от ЕС? Ако сте болен… много съжалявам, но ще трябва да почакате провеждането на обществената поръчка. След това има срок на изпълнение, а някой може ѝ да я обжалва.

Добре, че в Китай няма европейски обществени поръчки и спешно доставиха на Италия – 4 тона санитарни материали, животоспасяваща апаратура и китайски медици, които веднага се включиха и смениха смазаните от дежурства и изтощение италиански лекари. В италианските болници, болни и медици, заедно са ревяли виждайки от къде идва първата помощ. Веднага след Китай и Русия изпрати свои специалисти и помощ. През следващите дни ще бъдат доставени още 31 тона материали, апаратура и медици.

На този фон, другите приятели и съюзници оттатък океана казаха – THE UNITED STATES LOVES ITALY! и си направиха едно авиошоу в което пуснаха дим в цветовете на италианското знаме. След което им изпратиха 20.000 американски войника подкрепени от танкове и бойни машини на пехотата..

Така Америка обича по време на чума >>>

https://twitter.com/realDonaldTr…/status/1238880558052257794

https://twitter.com/realDonaldT…/status/1238880558052257794…

Ако някой каже – нормално! Те разбират само от военщина. То как ли може да се определи изказването на председателя на Европейската централна банка – Кристин Лагард, която с малоумните си коментари предизвика такъв срив на фондовата борса в Милано, какъвто не е имало от създаването на индекса през 1998 година.

Ако се чудите – защо? Защото така се получава, когато сложиш юрист да управлява централна банка. Но тъй като ЕС се управлява не с логика, а с лозунги, всичко е точно!
Все пак това нещо при влизането си в ЕЦБ говори повече за правата на половете и “Истанбулската конвенция” отколкото за това, какво планира централната банка да прави във време на рецесия и задаваща се нова световна икономическа криза, а вече и хуманитарна.

От това, което виждам до момента. Очевидно централната банка планира да се занимава с финансов тероризъм върху и без това боледуващите ни икономики. Така че дупе да ни е яко, както с глуповата усмивка сме тръгнали да влизаме в европейския банков съюз и еврозоната.

източник: vestnikutro.com

Коронавируса свали маските 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

12 650 човека умряха от глад в света днес до 10 ч сутринта. Някой да се впечатли?

() Светът е под въздействие на луда истерия заради коронавируса, който вече върлува по цялото земно кълбо. Навсякъде се налагат безпрецедентни мерки за сигурност и изолация. Според световни лидери коронавирусът е най-сериозното изпитание за човечеството след Втората световна война — не само заради жертвите, но и заради икономическите последствия, които […]
дете бе