Нинова с нов залп: Агонията Борисов ще приключи!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

„Агонията Борисов ще свърши. След него трябва да се гради отначало. Консолидирайте около себе си честни и смели хора. Нека те видят у нас двигател за нещо ново и позитивно“.

baner-zdrave

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Златоград, където снощи се проведе отчетно- изборна конференция.

„Българският народ има потенциал да излезе от унизителното положение до което ни докара управлението на ГЕРБ- най-бедна и най- корумпирана страна в Европа. Но този потенциал трябва да се обедини и да му се даде възможност. Сега той е потискан от управленската арогантност, крещяща некомпетентност и алчност на властта“, коментира още тя. 

Лидерът на соцпартията изтъкна, че отчетно- изборната кампания в БСП е времето и мястото, където редовите социалисти дават оценка за свършеното и несвършеното, но и определят политиката на БСП за следващите години. „Аз, например, искам да чуя мнението ви за влизането на България в еврозоната, но без популизъм, а с аргументи.

Имаме толкова подготвени икономисти и финансисти. Нека говорят те“, каза още лидерът на БСП.

Business Here

копирано от: vi6.eu

Нинова с нов залп: Агонията Борисов ще приключи! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

70 лв. глоба без винетки по София -Панчарево, София - Банкя и Северна тангента

() Продължава разговорите да отпаднат пътните такси по пътищата на територията на Столична община Засилени проверки започнаха заедно със старта на ТОЛ системата. София не прави изключение, тъй като все още не е отпаднала винетката за пътищата в Столична община. Спорните трасета са София – Панчарево, София – Банкя и […]
северна тангента