Радев: Отмяната на честването на Трети март на връх Шипка е манипулация

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Пожелавам на всички на днешния национален празник да носят в сърцата с  България и свободолюбивия български дух. Това бяха първите думи на президента Румен Радев, който днес е на връх Шипка, въпреки че официално тържествата бяха отменени. 
България даде принос в медицината – изолира два щама на коронавируса. Софийският щам се оказа много безобиден,  а щамът на Шипка – твърде  опасен. Надявам се управляващите да бъдат толкова загрижени и в бъдеще за здравето на българите, коментира държавния глава решението да няма официални тържества на емблематичния връх. 

baner-zdrave


Радев поздрави всички онези, които не са се поддали на манипулацията. Както и всички българи от цялата страна, които носят носят в сърцата си България и силния свободолюбив български дух. 

копирано от: eurocom.bg

Радев: Отмяната на честването на Трети март на връх Шипка е манипулация 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ЦВЕТЗИД! Нямаше да ходи, но се качила, след което видяла, че няма място там и си тръгнала.

() Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева напусна официалната реч на държавния глава. Докато той говори на връх Шипка, тя посети костницата там.  Причината била нарушените препоръки на оперативния щаб по коронавируса, според които честванията трябваше да бъдат отменени. Самата Караянчева каза, че е дошла на връх Шипка като обикновен […]
Цвета караянчера