Радев: Отмяната на честването на Трети март на връх Шипка е манипулация

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Пожелавам на всички на днешния национален празник да носят в сърцата с  България и свободолюбивия български дух. Това бяха първите думи на президента Румен Радев, който днес е на връх Шипка, въпреки че официално тържествата бяха отменени. 
България даде принос в медицината – изолира два щама на коронавируса. Софийският щам се оказа много безобиден,  а щамът на Шипка – твърде  опасен. Надявам се управляващите да бъдат толкова загрижени и в бъдеще за здравето на българите, коментира държавния глава решението да няма официални тържества на емблематичния връх. 


Радев поздрави всички онези, които не са се поддали на манипулацията. Както и всички българи от цялата страна, които носят носят в сърцата си България и силния свободолюбив български дух. 

копирано от: eurocom.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

ЦВЕТЗИД! Нямаше да ходи, но се качила, след което видяла, че няма място там и си тръгнала.

0 (0) Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева напусна официалната реч на държавния глава. Докато той говори на връх Шипка, тя посети костницата там.  Причината била нарушените препоръки на оперативния щаб по коронавируса, според които честванията трябваше да бъдат отменени. Самата Караянчева каза, че е дошла на връх Шипка като […]
Цвета караянчера

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.