Слави скочи на Радев: Президентът много удобно влиза в битки, когато го касаят него

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Президентът много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, той става мил и тих. В личен план това не ми харесва… Той трябваше да наложи вето върху осемте лева партийна субсидия. Това заяви пред БНР Слави Трифонов, който учреди партията си с новото име „Има такъв народ“.

По думите на Трифонов „на моменти президентът има логични ходове“. Телевизионният водещ коментира и социологическото проучване на „Тренд“, според което новоучредената му партия би заела третото място, ако изборите бяха сега. „Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите.

Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“, заяви Слави Трифонов. Според него страхът трябва да отсъства от взаимоотношенията между политическите партии. „Има огромна дистанция между цялата политическа класа и избирателите.

Дистанцията се е задълбочила до нетърпимост през последните 30 години. Като избирател не съм удовлетворен от това, което се случи с референдума, и това мотивира нашите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация“, категоричен бе Трифонов. Той смята, че при дълго време на незаконност, „когато се появи прокурор, който решава да действа по закон и е твърде активен, на нас ни изглежда странно“. „Всичко по закон е правилно.

Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората. Всички „кръгове“ са се превърнали в един. Този един кръг е съчетание между политици и бизнес и той се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата страна са хората“, заключи Слави Трифонов.

копирано от: blitz.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Борисов не управлява. Той просто си пази властта.

0 (0) Еврозоната, Стратегията за детето, Истанбулската конвенция: при най-малкото недоволство Борисов е готов да се откаже от малки и по-големи реформи. Страхът му пречи да управлява, смята нашият автор Георги Ангелов. Коментар от Георги А. Ангелов: Борисов иска да задържи властта си на всяка цена. И при най-малкия риск от […]
Бойко Борисов

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.