Цветан Василев: Водих преговори, с пратеник на Пеевски и Борисов, само по слипове

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
василев

„Водих преговори с пратеник на Борисов и Пеевски, като и двамата с този човек бяхме полуголи, облечени само по слипове“, това заяви в предаването „ЕвроДиков“ разследвания бивш банкер Цветан Василев.

baner-zdrave

Василев беше категоричен, че това е било лице, изпратено от премиера и бизнесмена Пеевски, а са били полуголи, за да се избегне опасността от записване на разговора.

Предложението към Василев било да се прибере в България, като срещу това обещанието било да получи тригодишна условна присъда. Нещо, което бизнесменът отказал.

източник: eurocom.bg

Цветан Василев: Водих преговори, с пратеник на Пеевски и Борисов, само по слипове 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

НОВИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ НА БОЙКО БОРИСОВ! С ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ: „КОРНЕЛА И РАДЕВ НАВСЯКЪДЕ ПРИКАЗВАТ, ЧЕ ТИ СИ ОСНОВНИЯ ИМ ГРЪБ И ХИЧ НЕ МИ Е ПРИЯТЕЛНО!“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА: „ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПОДИГРАВАМЕ, ДА ИЗГЛЕЖДА СМЕШЕН! ТОВА ИСКАМ ДА ГО ЧУЯ ВЪВ ВЕЧЕРНИТЕ НОВИНИ!“

() На пощата на АФЕРА се получиха нови два скандални записа с Бойко Борисов. Имейлът е озаглавен: „i tezi sa falshivi :)“ А текста към записите е лаконичен:  #Budeteprosti … Само в АФЕРА – чуйте записите! Единият запис е обозначен, като „Valentin Zlatev call“: Първи запис, телефонен разговор  с Валентин […]
RAZ1