Венци Стефанов: На 70 бимбирици съм, но не ме е страх от вируса… Страх ме е само от грозни жени!

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
17

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори за промените във футболния календар заради пандемията с коронавируса. Както е известно, той е и член на Изпълкома на БФС.

baner-zdrave

„УЕФА ще каже как ще бъде завършен сезонът в Европа, а държавата решава за празните трибуни. Насоките ще дойдат от УЕФА. Всичко е в ръцете на УЕФА и спортното министерство. Не мисля, че Михаил Касабов, Емил Костадинов или Атанас Фурнаджиев имат повече информация от премиера.

банер-728x90 (1)

Трябва да спрем да чешем езици. Само този горе може да каже кога ще бъде пикът на вируса. Дори професор Мутафчийски не знае кога ще свърши всичко. Познавам го добре професора, приятел ми е – много добър специалист и човек, а явно и много добър ръководител.

Приказките за нулев сезон идват от устите на простаци, разни празнодумковци. Какво значи нулев сезон?! А кои български клубове ще играят в евротурнирите наесен? Това не са сериозни работи.

Дали спазвам указанията? Да, спазвам, но все пак имам и някакви ежедневни ангажименти, та се налага понякога да излизам. Не може да си съвсем като пиле в клетка. Не разбирам младите какво ги е страх толкова от коронавируса – просто трябва да се спазват правилата и да има спокойствие. А питате ли ме мен – аз съм на 70 бимбирици! Мен не ме е страх от вируса, страх ме е само от грозни жени“, коментира той в типичния си стил пред „Спортал“.

Business Here

Венци Стефанов: На 70 бимбирици съм, но не ме е страх от вируса... Страх ме е само от грозни жени! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Държавните санаториуми спират да работят

() Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и обявеното от Народното събрание на Република България извънредно положение, „Профилактика, рехабилитация и отдих“ ЕАД преустановява предоставянето на своите профилактични и рехабилитационни услуги. Противоепидемичната мярка е въведена за срок до 29 март 2020 г. и важи за всичките 17 хотела на дружеството, […]
3