Кой кой е в партията на Цветанов? Горан Благоев поема реигиозните въпроси

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
d0bad0bed0b9 d0bad0bed0b9 d0b5 d0b2 d0bfd0b0d180d182d0b8d18fd182d0b0 d0bdd0b0 d186d0b2d0b5d182d0b0d0bdd0bed0b2 d0b3d0bed180d0b0d0bd

Бившият водещ по БНТ Горан Благоев вече официално е лицето на "Републиканци за България" по религиозните, етническите и демографските въпроси. Бившата депутатка от ГЕРБ и бивш председател на външната комисия в парламента, който доброволно напусна – Джема Грозданова, поема международните дела на партията на Цветан Цветанов. Формацията определи и останалите си лица по секторни политики, обяви и имената на местните си координатори на заседание Изпълнителния си съвет, съобщиха оттам. 

За сектор "Национална и международна сигурност" ще отговаря проф. Румен Кънчев, който в миналото беначалник на Центъра за стратегически анализи и заместник-министър на отбраната, бил е и главен съветник в Съвета по сигурността към Министерския съвет. 

Доцент д-р Климент Найденов ще поеме, сектор „Устойчиво развитие на регионите”, преподавател в Софийския университет.

Д-р Севдалин Куцаров поема „Здравеопазване”. Той е кардиохирург – един от известните специалисти у нас. Д-р Иван Анчев пък ще се занимава с ресор „Политики към Българите в чужбина”. Той доскоро бе консул на България в Чикаго (където е бизнесът и на заместника на Цветанов в партията – бизнесменът Павел Вълнев – б.р.)

Адвокат Диан Иванов и д-р Борис Велев ще си делят отговорността за сектор „Правосъдие”. Иван Станев поема „Електронно управление“, а Христо Казанджиев – „Енергетика и природни ресурси”. Последният е бивш директор енергийни ресурси и подземни богатсва в Министерство на икономиката и енергетиката, има и над 40-годишен опит в сферата на нефта и природния газ. Консултант на свободна практика – енергетика и подземни богатства и независим енергиен консултант и член на Българския енергиен и минен форум.

Стефан Дойкин ще отговаря за финансите и управление на европейските средства, а д-р Асен Ангелов за „Пазар на труда и социални политики“. Демеделието ще е в ръцете на Чавдар Маринов. Владимир Владимиров поема работата в сектор "Обществени комуникации и публични въпроси“. Той е познат като консултант, ръководител н проекти на Балканите в консултантска агенция в сферата на енергетиката и др.

По въпросите на околната среда отговорник в партията ще е инж. Петър Матов, а в сектор "Младежки политики" – Христо Козаров.

Много от местните координатори на партията на Цветанов – закономерно, имат биография в ГЕРБ. Избраните са: Благоевград – Атанас Камбитов (бивш общински съветник, депутат и 2 мандата кмет), Бургас – Ангел Рангелов; Варна – Панайот Кискинов; Велико Търново – Николай Драков; Видин – Албена Георгиева (бивш заместник-областен управител ГЕРБ); Враца – Тодор Тодоров; Габрово – Добри Христов; Добрич – Николай Милков; Кърджали – Илия Илиев (бивш областен, ГЕРБ); Кюстендил – Иво Чивийски; Монтана – Камелия Кирилова; Перник – Сергей Тодоров; Плевен – Христослав Михайлов (Общински съветник, изключен от ГЕРБ); Пловдив – град – Христо Димитров; Пловдив – област – Георги Пилев (бивш заместник областен и член на СДС); Разград – Рейхан Ридван Вели (кандидат за депутат от ДОСТ и бивш общински съветник от РБ); Русе – Бранимир Стефанов (ГЕРБ младежи), Сливен – Недко Недев; София – град – Петко Чамов; София – област – Мартин Асенов (кандидат-кмет на Божурище от ГЕРБ); Стара Загора – Петя  Станева; Търговище -Тоника Колева (ГЕРБ -предприемачи); Хасково – Антон Иванов (бивш общински съветник от ГЕРБ); Шумен – Гюнай Физула Исмаил (координатор на ГЕРБ); Ямбол – Георги Славов (бивш кмет от ГЕРБ с 3 мандата).

Източник clubz.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

4 причини защо се целуваме със затворени очи

0 (0) Ясно е, че учени, специалисти и обикновени хора отдавна се чудят и търсят отговор на въпроса "Защо хората затварят очи, когато се целуват?", и в крайна сметка причините са няколко, пише dir.bg. Това помага на мозъка ни да се концентрира по-добре Според едно проучване, когато имаме твърде много […]
4 d0bfd180d0b8d187d0b8d0bdd0b8 d0b7d0b0d189d0be d181d0b5 d186d0b5d0bbd183d0b2d0b0d0bcd0b5 d181d18ad181 d0b7d0b0d182d0b2d0bed180d0b5d0bd

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.