Адвокат подкрепи Радев: Управлението не е за крадци

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
гунчева

Президентът Радев днес ясно заяви, че ако той управляваше, нямаше да допусне да се краде. Защото тридесет години, а особено последните единадесет, кражбата е основната професия на управляващите политици. Президентът посочи, че само по време на управлението на Борисов, България е намаляла с 600 000 българи. И това е естествено, защото мястото на катастрофата обикновено не е привлекателно за нормалните хора, които искат да живеят в нормална държава, в която държавата се грижи за сигурността, законността и гражданите си, а не за мафията си, посочва адвокат Елена Гунчева.

baner-zdrave

И отново днес, за пореден път, си задаваме въпроса какви хора трябва да ни управляват. Както съм казвала преди, а и сега, от хората, които са в управлението, зависи състоянието на държавата, законността и правовия ред. Защото почтен човек и с лоши закони ще прави добро и обратното – крадецът и с перфектните закони ще продължава да краде. Затова и моралът и почтеността са основно изискване в политиката. Борисов е изкарал малкия си трудов стаж като охранител, а след това секретар в МВР и политическите постове след това. Той е свикнал с насилието, с това да се плаща, за да защитава, с това да си затваря очите какви зулуми правят приятелите му и да се смята за недосегаем. Няма читав човек в обкръжението му, всички са нагли, алчни и безскрупулни, като открито показват презрението към народа си. Президентът Радев е лъч светлина в тъмнината на блатото, в което се намираме в момента. Без да има подкрепа на институционално ниво, нито пък на партии и организации, той не се страхува да казва истината и да критикува управляващите. Ненапразно Бойко Борисов го приема за най-големия враг. Хората на властови позиции най-добре се забелязват. Там се вижда кой какъв е. Както се казва – дай на човека власт и го виж какъв е. Борисов получи абсолютната власт и се доказа какъв е. Яко корумпе, комплексиран цървул и отявлен некадърник по отношение на задълженията си. Който освен това не се свени да обижда грубо сънародниците си, от чиито данъци получава заплатата си, че и ги краде на всичкото отгоре.

Президентът Радев пък показа достойнство, авторитет и най-вече – воля да защитава народа си, включително и от управляващите. При всяко негово изказване се вижда болката му от състоянието на хората, постоянно призовава правителството да обърне внимание на бедните, на онеправданите, на образованието, на здравеопазването. Управляващите обаче са глухи за посланията му. Но ние ги чуваме! И идва време разделно. На тези, които обичат България и крадците, ограбващи България! И лидерът на народа, на тези, които обичаме България, е ясен. Да подкрепим Президента Радев, за да няма повече крадци сред управляващите, пише още тя.

източник: actualno.com

Адвокат подкрепи Радев: Управлението не е за крадци 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Божков пусна анкета във Facebook за съдбата на ФК "Левски"

() „Когато един премиер се страхува или не може да се подпише, идва време за избори“ „Когато един премиер се страхува или не може да се подпише, идва време за избори.Съгласни ли сте новият собственик на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI да бъде определен чрез електронно гласуване?“ Това […]
Vasil Bozhkov