Адвокати на убиеца на Милен Цветков спешно прехвърлят имоти и фирми

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
убиеца

Трима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков – Кристиян Николов, по спешност са започнали да прехвърлят имущество и фирми на трети лица чрез фиктивни сделки, алармира пред Lupa.bg юрист, запознат със схемата.

Неговите колеги са се активирали под пара още сутринта и са започнали да променят собствеността на имоти, апартаменти, автомобили, фирми и банкови сметки на родителите на надрусания шофьор – Десислава Крумова Пешева и Асен Александров Николов.

„Целта е повече от ясна – когато нямаш нищо на твое име, няма как да платиш и голяма кръвнина за убийството на Милен Цветков”, разкри нашият източник. И апелира нито една сделка на фамилията да не бъде вписвана в Търговския регистър.

цветков

Lupa.bg призовава главният прокурор Иван Гешев да наложи запор на цялото имущество и банкови сметки на фамилията, близка до подсъдимия олигарх Миню Стайков и да не се признават никакви сделки със задна дата, за да може децата на журналиста да бъдат поне финансово компенсирани за загубата на своя баща.

Аудито Q7 с номер СА7222ХА, с което бе блъснат Милен Цветков, се води собственост на фирма „Десислава Пешева-Комерс” ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в „Сис индъстрис”, „Топаз продакшън” и Винпром „Карнобат”. Във фирма „АС ОПТИМУС” ЕООД Пешева е съдружник с бащата на джигита – Асен Александров Николов, който е свързан с нея в още 8 фирми.

През деня днес майката на Кристиан Николов бе задържана за 24 часа, защото е собственик на автомобила. Органите на реда ще изясняват защо го е дала на сина си да го шофира.

убиец

Адвокатите на Миню Стайков – Лъчезар Таков и неговият син, са поели защитата на 22-годишния изверг. По-рано майката на шофьора, убил Милен Цветков в жестокото автомеле, пристигна в СДВР, придружена от свой адвокат.

По-рано днес мярката за задържане на джигита бе удължена на 72 часа. Междувременно Икономическата полиция започва проверка на средствата, с които е закупен луксозният му джип. Николов има шофьорска книжка от 2016 г. и едно регистрирано нарушение до момента.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

ХУНТАТА С ПСИХОПАТИЕН ОПИТ ДА ЗАГЛУШИ УБИЙСТВОТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ – ПОЛУНОЩЕН БРИФИНГ ЗА ЧЕРНОБИЛ!

0 (0) „Ген. Мутафчийски и експерти с извънреден брифинг за радиацията от Чернобил. Получих много обаждания от притеснени граждани, които мислят, че пожарът край Чернобил е заплаха, призна шефът на ВМАИзвънреден брифинг бе свикан тази вечер в 23 ч. в Министерски съвет. В него участват шефът на ВМА ген. Венцислав […]
MUT3