Ананиев и Мутафчийски не знаят на кой свят се намират (видео)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
991-ratio-mladen-marinov-kiril-ananiev-vencislav-mutafchijski

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и председателят на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски дадоха късно снощи (Четвъртък, 16.04.2020 г.) извънреден брифинг в Министерския съвет. Новината беше съобщена от информационната правителствена служба.

baner-zdrave

На брифинга Мутафчийски, Ананиев и Младенов изразиха своето единодушие, а именно, че се е превърнало в тенденция гражданите да не спазват техните мерки и за назидание, по заповед на премиера Бойко Борисов, здравният министър ще издаде заповед никой в София да не може да напуска и влиза в града. Като за целта ще бъдат завардени изходите и входовете.

Това решение е взето след като вече всички граждани от други градове и села са напуснали със семействата си столицата за Великденските празници, но то със сигурност ще затрудни тяхното връщане в София и ще предизвиква струпвания и допълнително напрежение по КПП-тата.

Колко ефективни са мерките, предприети от правителството и НОЩ, легализирани със заповеди на министъра на здравеопазването, както и каква е координацията и капацитета на даващите брифинги, става ясно от техните изказвания.

Кирил Ананиев (бюджетар по професия), министър на здравеопазването на България„Организираният автомобилен пътнически транспорт, в това число и междуградския, преустановява също движението си до второ нареждане“.

Business Here

Въпрос на журналист: „Какво ще се случи с хората, които предстои да кацнат в София от тук насетне в следващите часове, но не са от столицата. Как те ще се приберат, ще бъдат ли пуснати и предстои ли затваряне на движениетомежду кварталите в София?“

Вецислав Мутафчийски (коремен хирург, професор, генерал-майор), председател на Националния оперативен щаб /НОЩ/ за борба с коронавируса към Бойко Борисов: Такава мярка не е обявявана – за спирането на движението вътре в София, а иначе и груповият транспорт също не е отменен“.

Абсолютна „корелация“ в отговорите. Изводите остават за българските граждани – всеки да направи такъв сам за себе си.

Аз съм в потрес. Седят на една маса и не се чуват един друг какво говорят.

Публикувахте от As Aso Asov в Петък, 17 април 2020 г.

източник: liberta.bg

Ананиев и Мутафчийски не знаят на кой свят се намират (видео) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Коронавирусът отвори пътя към световна диктатура

() Правителството ни предложи удължаване на извънредното положение до 13 май. А още от началото на случая с коронавируса имам притеснения много повече от мерките, отколкото от самия вирус. Сега ще обърна внимание на няколко много важни примера. В Унгария беше приет нов закон, който дава на премиера Виктор Орбан […]
тодор-беленски