БАРБА ГАНЬОС КОПАЛ НА СТРОЕЖ ЗА ЧЕТИРЕСЕ ЛЕ’А. ДОКАТО РЪКОВОДИ … „ИПОН“! КАКЪВ СТРОЕЖ, КАКВА ХУМАНА, КАКВИ ЧЕТИРЕСЕ ЛЕВА – ТОЗИ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Pa6a11

барба ганьос копал на строеж за четиресе ле’а.

baner-zdrave

Само да припомним на нашите зрители и радиослушатели, че 97 г. Бойко Борисов притежава и ръководи фирма Ипон и е съдружник с водещи за времето си бизнесмени. На следващата година Богомил Бонев му отнема лиценза.

Какъв строеж, каква хумана, какви четиресе лева – този е патологичен лъжец.

Знаете ли, приятели, моята представа за държава чуствително се различава от това, което ни се натрапва от екрана от бойко борисов и производните му вече 10г.

Казвам „представа“, защото телевизионната картина няма връзка с реалността, на която от една страна са политическата класа и техните корупционни икономически израстъци , медийно представяни ни за „бизнеса“, защитавани от съдебната система и от друга десетките хиляди, малки, средни, а и стотици големи, честни и нормални фирми, предприемачи и техните работници, доставчици, контрагенти и клиенти. Днес втората категория е оставена на произвола на съдбата и ако не се вземе в ръце политически, ще бъде изядена от първата, която само това прави от години- парите от ЗОП-овете, стиропора, асфалта, боклука, насипите, язовирите и т.н. и т.н.

Списъка е много дълъг, ще бъдат вложени във фалиралите, но переспективни бизнеси на честните и почтенни българи.
Първата група няма работници и интелектуален капитал, тя функционира само и единствено на база генерирана корупция, работи с подизпълнители „усвоява“ евросредства и наема персонал “ по програми“, останалите създават продукт ноу хау и принадена стойност – две планети, едната паразитираща върху другата и върху цялото общество.

Business Here

Тук, уважаеми, се корени проблемът на България, не в карантината, която ще мине и замине, а в цената, която отново ще платят същите хора, затваряйки фирми, уволнявайки хора, обезкръвявайки икономиката, заради корумпирания и страхлив бекграунд на един патологичен нарцистичен лъжец.

P.S. Забравих да отчета един съществен елемент от тактиката на страхливото неграмотно управление на герб – противопоставянето. Лекари срещу сестри, медицински персонал срещу пациенти, карантина срещу бизнес – нека оживеем после ще видим / ще видите дедовия, ама нейсе/ данъкоплатци срещу държавни служители, полицаи срещу граждани…списъкът е много дълъг.

И Радан казва, това, което и аз мисля и говоря, но той е много предпазлив и ненужно възпитан, затова и често остава неразбран. Не парите от Европа, а дълг и национална стратегия за преодоляване на последиците от корона вируса, както и реформа в здравеопазването, където интензивния сектор е заменен с инсталиране на пластмаса и разходка по по здравни пътеки.

Георги Дренчев

източник: afera.bg

БАРБА ГАНЬОС КОПАЛ НА СТРОЕЖ ЗА ЧЕТИРЕСЕ ЛЕ’А. ДОКАТО РЪКОВОДИ … „ИПОН“! КАКЪВ СТРОЕЖ, КАКВА ХУМАНА, КАКВИ ЧЕТИРЕСЕ ЛЕВА – ТОЗИ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Радев: Гладът ще победи страха и ще стане страшно

() Президентът Румен Радев наложи частично вето на приетия от Народното събрание Закон за мерките и действията по време на въведеното извънредното положение. Това съобщи президентът в специално изявление от „Дондуков”2. Според него мерките срещу разпространението на коронавируса са „крайно рестриктивни” и само „засилват напрежението и самата криза”. „Кризата изисква да […]
радев