Блокада-изненада – завардиха с бидони с вода входа на правосъдното министерство

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
блокада

Блокирани остават трите възлови кръстовища – Орлов мост, ректората на Софийския университет и при площад „Независимост“.

Протестиращите преминаха към радикални действия и вече започват да изпълняват заканата си за блокади-изненади. 40-ият ден от протеста с искане за оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, за машинно гласуване и промени в конституцията, започна с блокада на правосъдното министерство.

baner-zdrave
бидони

Малко след 8 часа сутринта протестиращи поставиха бидони с вода пред входа на ведомството. 

„Не приемаме мафията да пише новата ни конституция, единственото, което искаме от тях, е да си напишат оставките. Ако гражданите нямат достъп до тези обществени сгради, то никой не трябва да влиза вътре. Ние сме тук. Мафията вън“, заявиха протестиращите.

Блокирани остават трите възлови кръстовища – Орлов мост, ректората на Софийския университет и при площад „Независимост“.

Протестиращите се заканват от днес недоволството им да премине и в по-твърди действия с нови блокади на кръстовища и институции. 

Business Here

източник: bstv.bg

Блокада-изненада - завардиха с бидони с вода входа на правосъдното министерство 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Фейсбук изригна след Борисов: Оставка! Страх го е! Истински опасен тип!

() Страх го е! Той е истински опасен тип. Това са и първите коментари, които започнаха да се появяват в социалните мрежи по повод изказването на премиера Бойко Борисов днес. Полина Паунова, журналист: Цвета Караянчева: Още днес започваме разговор с колегите, за да търсим съгласие за новата конституция… (поема дъх)Борисов се […]
bojko_borisov