Бойко Борисов: „Избора на Пеевски бе, за да да ме убият в ареста“! (видео)

Споделете тази статия с вашите приятели!
5
(4)
БУДА-И-ШИШИ

БОЙКО БОРИСОВ: „Избора на Пеевски бе, за да ме вкарат в ареста и там да ме убият“ – 20.06.2013г.
„Освен да прави дарения не съм чул в последните месеци с нещо да се е занимавал Пеевски“, заяви Бойко Борисов вчера пред журналисти!
Разбира се, че Борисов не е чул! Как да чуе, нали според него още преди години „Пеевски си отиде, Пеевски напуска България“!

Г-н Борисов, как тогава, хем напуска, хем се „занимава само с дарения“? И като не прави нищо друго, „освен дарения“, защо му плащаме заплатата, като депутат? Защо го охранява НСО за милиони лева с нашите пари? От какво го е страх „дарителя“? От „надарените“ ли? От любовта народна ли? И какво дарява Пеевски? От милиардите откраднати от народа, КТБ и европейските фондове „дарява“ джобните си? Същите въпроси се отнасят и за вас.

И още нещо да ви питаме, г-н Борисов. На 20.06. 2013г. вие заявихте, че сценарият с избора на Пеевски е бил, за да бъдете арестуван и убит в ареста.
И как така Пеевски от потенциален ваш убиец се превърна в благодетел и обикновен депутат? Може да си припомните думите си от това видео:

https://www.mediapool.bg/borisov-otnovo-se-obyavi-za-mishena-na-zagovor-za-ubiystvo-news207839.html

БОЕЦ ще ви припомним, г-н Борисов, защото може и да сте забравили.

Вие предадохте и продадохте държавата на Пеевски и в момента той е реалният премиер и господар на управлението, а вие сте просто слуга и изпълнител на волята му. Благодарение на него и подкрепата на ДПС сте на власт, г-н Борисов. Както и благодарение на милиардите, които вие и вашите правителства наляхте в офшорките и търбуха на Пеевски. Вие му подарявате цялата тази мазнинка, одрана и източена от нашите гърбове. А той ви дава да се играете на премиер, да се изявявате пред мисирките, да се правите на велик и на спасител и да продължавате насочвате милиардите одрани от нашитя гръб към неговите и вашите обръчи. Затова Пеевски сега за вас е дарител, г-н Борисов, защото ви дарява поста, а вие на него властта и нашите пари.

Г-н Борисов, Орешарски не можа да направи Пеевски шеф на ДНС, но вие направихте Пеевски шеф на цялото правителство, служби и прокуратура. По ваше време се роди чудовишето Пеевски! Вие му дадохте да си назначи министри, да си избере Гешев за главен прокурор, да си назначи и шеф на ДАНС, дори и шеф на Националната телевизия. Без Пеевски не можете да назначите и чистачка в министерски съвет! Влади Горанов му е главният бригадир в правителството и човека за връзка с вас, нали не сте забравили, г-н Борисов? И затова не можете да пипнете министрите на Пеевски без негово разрешение.

Да обобщим. Буда ,ти си абсолютен лъжец, страхливец и наглец. Такъв долен лицемер и страхливец си, че когато хората го осъзнаят ще се срамуват, че са те търпяли и ще те запомнят, като слугата на Пеевски и най-презряният престъпник, който е управлявал тази държава. А краят на престъпниците и слугите на мафията е винаги е само един – позор и затвор. Даже няма да можеш да избягаш в чужбина, защото и там те чакат. Скоро. И аз и БОЕЦ ще бъдем там, когато кочината се сгромоляса.

източник: boec-bg.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Взехте парите! Вече не сте толкова велики, даже никак

5 (4) Винаги ще се намери оправдание. В криза сме, трябват пари, няма заплати, феновете се вълнуват. Но нали „Левски“ е велик клуб? Защо трява да се измъква с компромиси, които ще тежат дълго върху емблемата на отбора? Върху лика на този, в който се кълнат хиляди? По времето, когато […]
levski_peevski_teniska