Борисов: Пенсионерите да пазаруват от 5 до 8 сутринта

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
борисов

Премиерът Бойко Борисов разкри, че Националният оперативен щаб обсъжда нови мерки за ограничаване и социална изолация – отваряне на магазините за хранителни стоки от 5 до 8 часа само за пенсионери, пише flagman.bg.

А другата мярка, която се обсъжда е да се проверяват на областно ниво номерата на автомобилите и да се питат всички, тръгнали с тях, дали спазват предписанията и дали излизат само за хранителни покупки и лекарства. Борисов иска и полицаите да се разходят из парковете и градинките и да прибират хората от там.

Премиерът е на посещение в цеховете на „Интендантско обслужване“ в Калофер заедно с министъра на отбраната Красимир Каракачанов. „Произвеждате да останат, не да не стигат. Работете много. Всичко, което изработвате, отива при лекарите, на фронт.

Всички лаборанти разчитат на вас“, каза Борисов на шивачите. Видяхте ли, че чак вчера италианската промишленост започна да прави маски – нещо, което ние правим от 10 дена, коментира Борисов. И мина през всички зали, за да окуражи шивачите.

Оказа се обаче, че има проблем – има ограничение на доставките на мембранните платове от Тайван, но се работи той да бъде решен, стана ясно още от визитата на премиера.

източник: petel.bg

Борисов: Пенсионерите да пазаруват от 5 до 8 сутринта 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Коронавируса свали маските

() Тази епидемия разкри най-неприятното лице на тържествуващия либерален елит, който се беше самообявил за най-доброто нещо, което западната цивилизация е създала и същевременно отприщи беса на добре прикритите психопати, които решиха организирано да се саморазкрият, пряко или косвено провокирани от страха и мъката в обществото. Като повечето хора днес и […]
Boko
BulgarianEnglish