Борисов: Президентът излъга, заклевам се във внуците си

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
баце

„Няма да коментирам този човек“

Когато някой напада и удря, не е редно да казвате, че двама се бият. Президентът излъга, заклевам се във внуците си. Обади ми се да ми каже, че ще върне ветото, с две ръце го подкрепих. 

baner-zdrave

Няма да коментирам този човек. Какви предложения прави той? Да преборим кризата, да падне сняг през декември, да спасим икономиката. Това ли са предложенията?

Днес взехме решение за 30 хиляди PCR тестове, 1 млн. тестове съм поръчал, просто ги няма, физически ги няма. Наредил съм да се възстанови Институтът по микробиология към БАН, за да започнем да разработваме сами. 

Аз моята работа си я върша, категоричен е премиерът. 

Вече ще избирам един по един журналист, който да събира всичките въпроси, да ги селектирам и след това да отговоря, коментира още Борисов вчерашната телевизионна изява на президента Радев. 

Business Here

източник: eurocom.bg

Борисов: Президентът излъга, заклевам се във внуците си 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

България ще кандидатства за чакалнята на еврозоната до края на април

() Това обяви премиерът Бойко Борисов Не трябваше да се огъвам за чакалнята на еврозоната. Виждате колко пари отпускат. България е в прекрасно финансово и икономическо структуриране. Имаме да изпълним само едно условие, ще го направим незабавно и ще кандидатстваме отново за еврозоната. Тази криза ни показа, че тези, които […]
boiko