Борисов призова шефовете в завод за защитни облекла да дават повече пари и вит. С на работниците (СНИМКИ)

Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Давайте им повече пари, пазете ги с маски, давайте им витамин С“. Това заяви премиерът Бойко Борисов към директорите в завод, където се подготвят защитни маски и облекла. Сложете в поръчката и тяхното възнаграждение, ако не са те, по цялата верига всико ще рухне„, каза Борисов.

baner-zdrave

Тези хора са ни работните пчелички и ни спасяват от кризата„, призна премиерът, който днес бе на посещение в завода във Враца. От ръководството заявиха, че са като едно семейство.

банер-728x90 (1)

При презентация бяха представени качествата на защитните костюми, които издържат на налягане от 4 бара.

От завода отказали доставката за Германия на защитни гащеризони. Мембраните в защитните костюми са специални и с подобна екипировка е летял първият космонавт Юрий Гагарин. Мембраната е изработена от материал тип човешка кожа и е дишаща и непроницаема. Изработени са и ръкавици от същата материя, която диша отвътре навън.

Довечера в 18:00 часа имаме европейски съвет онлайн. Не трябва само да чакаме някъде да се произведат, ние си помагаме сами и затова и Господ трябва да ни помага„, заяви премиерът на България Бойко Борисов.

Business Here

Очаква се произведените до довечера защитни облекла да стигнат до медицинския персонал.

При посрещането бе изтъкнато, че вече няма питки, а има дезинфектанти.

В завода работят 350 души, които може да произвеждат по 1000 облекла на ден. Днес ще бъдат готови 200-300 бройки, които веднага ще бъдат разпратени из страната.

Очаква се останалите 1600 да бъдат произведени до утре.

По думите на Борисов с премиеритеот Унгария и Хърватия ще направят нужното, за да бъде осигурен кордон през страните за доставките на необходимите материали.

Борисов призова шефовете в завод за защитни облекла да дават повече пари и вит. С на работниците (СНИМКИ) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Затварят тоалетните в бензиностанциите

() Свободният достъп до тоалетните на бензиностанциите ще бъде прекратен по преценка на всеки от операторите. Това съобщават от Българската петролна и газова асоциация във връзка със ситуацията с коронавируса у нас. Те посочват, че мярката е с цел да не се струпват множество хора, особено след затварянето на кафенетата […]
Public Restroom Doors