Борисов с бесен отговор, за обръщението на президента (ВИДЕО)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Борисов

Премиерът Бойко Борисов даде отговор на критиките на президента Румен Радев, в извънредна емисия по Нова тв.

baner-zdrave

Той е на посещение в Смолян, заедно с ръководителя на кризисния щаб Др. Мутафчийски по повод оглед работата за изработка на защитни материали.

„Аз сутринта му се обадих да му изкажа съболезнования, в чисто човешки план. Просто се учудвам в ден, в който баща ти е умрял, да говориш нелепици, и аз няма да си го позволя, защото приемам, че всички тези нелепици, които е казал. То цял свят е направил изолация, европейската комисия прие варианта 60 на 40, стотици фирми вече са се записали. Може ме много да му отговаряме, но в такъв тежък за него ден, аз не бих си го позволил. Нямам такъв морал.

Иначе бих казал следното за мерките-един родител, който си обича децата, когато трябва да го заведе на ваксина, и когато трябва да го заведе на зъболекар, детето плаче, дърпа се, страх го е, но истинският родител знае, че само това може за в бъдеще, и живота да му спаси и да е здраво.

Ако президента счита, че извънредното положение е нещо различно от цял свят, да му наложи вето аз ще извадя ГЕРБ от залата, да оставиме народа без извънредно положение, да го умориме буквално.

Business Here

Това е предложил днес той!“

Да наложи вето, като някоя дърта свекърва, но от тези злобните, която само върви след нас. Ние обикаляме България да възстановиме производството, да им дадеме бизнес, да им дадем на тези хора, нямат една поръчка в този завод.

И някой излезе, дали му листчето, каже пет приказки и се прибере. Защо не му зададохте въпроси? Против ли е извънредното положение? Да го махне! Или нямаше там въпроси? Ето това е цензура! Аз съм от сутринта подложен на всякакви въпроси подложен на живо! Може да ме питате и за първият сняг, ако искате в Смолян.

Коя цензура? На кой цензурирахме? На живо си! Удари ме с микрофона, ако искаш-на живо си! Каква цензура? Каква цензура? „

Така гневно отговори на президентското обръщение премиерът в ефира на нова тв.

Публикувахте от bTV Новините в Петък, 3 април 2020 г.

Борисов с бесен отговор, за обръщението на президента (ВИДЕО) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Почина бащата на президента Радев

() Бащата на президента Румен Радев е починал. На 82-годишна възраст е издъхнал Георги Радев.  Редакцията на „Свободна България“ изказва своите искрени съболезнования на роднините и близките на държавния глава Румен Радев. Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените Гласувай Average rating / 5. Vote count: Последвай […]
Георги-Радев