Борисов свиква утре ГЕРБ на национална конференция

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Премиерът Бойко Борисов свиква управляващата партия ГЕРБ в сряда от 12 часа в “София Тех Парк”, предаде Dir.bg.

baner-zdrave

От писмо, изпратено от името на административния координатор на ГЕРБ Цветомир Паунов до всички областни координатори, става ясно, че на срещата са поканени всички кметове, депутати, евродепутати и общински съветници на партията на Борисов.

Borisov_GERB_thumb-1024x576

Изискването е да пристигнат в София с кола, в 9 часа, заради мерките срещу разпространението на коронавируса. Бланката за участие е изпратена до всички областни координатори и представители на партията от всички 265 общини.

Националната конференция на ПП ГЕРБ се провежда на фона на протестите с искане за оставка на правителството, но според тях не е извънредна, тъй като миналия август се е провеждала в същия формат в НДК.

Дневен ред на събранието все още няма. Премиерът Бойко Борисов ще присъства, но не е известно какъв ще е акцентът в речта му.

Business Here

Очаква се срещата да бъде официално обявена.

Снимки: БулФото

Борисов свиква утре ГЕРБ на национална конференция 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Раздават по 20 лв. за контрапротест

() „През сина ми научавам за оферти от 20 лева за участие е контрапротест в сряда отправени към ученици в горните класове”, зави във Фейсбук Тома Белев от Демократична България. Припомняме, че подобна информация тръгна из социалните мрежи и медиите още при първия контрапротест, който беше организиран от ГЕРБ на […]
деница