Борисов: Все по-тежко ще става, следващите 2-3 седмици ще са критични! НА ЖИВО

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
баце

Колкото и да не им се стои на хората вкъщи, колкото да губи икономиката, изолацията трябва да продължи, добави той

baner-zdrave

Усещам едно изнервяне в хората, разбирам ги с право. Следващите 2-3 седмици ще е пикът. Все по-тежко ще става. Това заяви на брифинг в МС премиерът Бойко Борисов. „Колкото и да не им се стои на хората вкъщи, колкото да губи икономиката, тези 2-3 седмици са критични“, подчерта той. Единственото доказано и безспорно подкрепено от всички, е, че изолацията трябва да продължи.

И затова го правим. И по тази точка няма никакъв спор с професорското тяло. Всички сме на едно мнение към този момент. „Темата тестове – едно и също мнение. ПСР-а е тестът, който е най-надежден. Когато се казва липса на ресурс, не означава, че няма пари. Няма го физически в света. Няма доказан, надежден тест в света към този момент, а се плащат милиони.

Затова ще изчакаме такъв. А и сега такъв не е нужен. До 2-3 седмици има оптимистични варианти, че ще бъде създаден тест, който да е достатъчно надежден. „Всяка мисъл в посока: да пуснем младите напред, ще тестваме.. Това означава да кажем: тези ще умрат, тези ще оживеят.   Всички държави, които се опитаха да го направят, се отказаха, когато започнаха да умират хората и здравните им системи издъхнаха. Изобщо не съм съгласен с това, което демотивира хората, да ме извинява доц. Мангъров.

Ще отидем на другите мерки, но като минат тези 2-3 седмици. „БЦЖ ваксината се слага на деца, действа след 8 месеца. Противопоказано е да се слагат по време на пандемия на възрастни хора. Ако се направи допълнителна имунизация, става тежка алергия“, каза още Борисов.  

Business Here

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 2 април 2020 г.

източник: blitz.bg

Борисов: Все по-тежко ще става, следващите 2-3 седмици ще са критични! НА ЖИВО 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Бойко Борисов: Аз ще си платя теста за COVID-19, ставате дребнави!

() Ей, сега, вадя парите и ги давам на проф. Мутафчийски, каза премиерът Днес излезе резултатът от втория тест за коронавирус на премиера Бойко Борисов. Пробата е отрицателна. Това разкри той по време на редовния брифинг на Медицинския съвет. Вторият тест бил наложен Бойко Борисов да се изследвал отново, за […]
боко