Божков: Времето им свърши. Страхът им вече е видим, защото не могат да запушат устите на всички

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
bozhkov

Хазартният бос Васил Божков, който се укрива в Дубай, поднесе ново видеобръщение тази сутрин, което бе публикувано на фейсбук страницата му.

baner-zdrave

За разлика от друг път днес клипът на бизнесмена бе решен в черно-бяло. На фона на дубайските небостъргачи Божков обяви, че скоро ще представи политическия си проект „Българско лято“.

Ето и цялото му обръщение:

„Здравейте.

Обръщам се към всички, които през последните 10 години са били жертви на безчинства и произвол от страна на управляващите. Някои от вас избраха живот зад граница, други останаха в България. Някои се поддадоха на рекета и грабежите, други загубиха всичко.

Business Here

Всяка опозиция е купена или разбита. Унищожават културата, образованието, здравето, спорта, върховенството на закона. Разчитат на страха и упорито инвестират в отчаянието. Убеждават ви, че нямат алтернатива, защото знаят че вие сте алтернативата.

Времето им свърши. Страхът им вече е видим, защото не могат да запушат устите на всички. Не могат да уплашат всеки. Знаят, че действията им вече имат противодействия. И те ще стават все по-силни и видими. И в България, и в Европа.

Промяната е неизбежна. В рамките на следващите 10 дни ще ви представя предложението си за развитие на проекта „Българско лято“.“

Лупа БГ, фейсбук

Божков: Времето им свърши. Страхът им вече е видим, защото не могат да запушат устите на всички 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Щабът ще поиска удължаване на извънредните мерки след 30 юни

() Щабът за борба с коронавируса ще поиска удължаване на извънредната епидемична обстановка и след 30 юни заради многото заразени в последните дни. “Малко е рано да кажем дали това е оформена втора вълна, ще стане ясно малко по-късно. Това е значителна промяна в ситуацията в страната, със значителен скок […]
кунчев