БСП: Кметът Фандъкова да спре обществената поръчка за покупка на леки автомобили насред тежка криза

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
фандък

“Съветниците от групата на БСП в Столичния общински съвет поискаха кметът на София Йорданка Фандъкова да прекрати “незабавно” обществена поръчка за покупка на леки автомобили”, съобщиха от партията (bspsf.bg).

baner-zdrave

Обявената поръчка от заместник-кмета по транспорта на Столична община Кристиан Кръстев – за покупка на 6 броя леки автомобили за нуждите на Дирекция “Транспорт”, към настоящия момент е ненужна. Тя изцяло е необоснована във време на тежката криза, предизвикана от непознатия вирус COVID-19“, категорични са социалистите.

Съветниците припомнят, че в бюджета на Столична община за 2020-а година са планирани 250 000 лева за доставка на леки автомобили за нуждите на СО.

Особено сме впечатлени от изричното изискване по отношение на цвета на леките автомобили – тип “седан” или “лимузина” – сиви“, заявяват от БСП.

Общинските съветници настояват да бъде прекратена обществената поръчка, защото “противното би било висша проба обществено лицемерие“.

Business Here

Цялото бързане си го обясняваме с предстоящата актуализация на бюджета на Столична община, при която този разход неминуемо трябва да бъде съкратен“, е позицията на групата на БСП в Столичния общински съвет.

източник: cherveno.bg

БСП: Кметът Фандъкова да спре обществената поръчка за покупка на леки автомобили насред тежка криза 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Мангъров: Вече ме сплашват

() В групата България на две скорости бе споделено мнение на топ инфекциониста доц. Мангъров пред Канал 3: „Бих отворил заведенията веднага. 90% няма да разберат, че са се разболели. По-малко от 1% ще умрат. Това се случва всяка година при всяка епидемия от грип. 70% от хората трябва да […]
Mangarov