Булевардът гордост на Борисов, Портних и ГЕРБ пропадна по-малко от година след откриването си

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
дупка

Още не се е навършила и година от пускането на движението по прословутия нов бул. “Левски” във Варна и той пропадна.  Огромната яма на платното, заснета днес, не е първото свидетелство, че пътят не е добре изпълнен, въпреки огромната си цена от 113 млн. лева.

baner-zdrave

Булевардът беше пуснат за движение за Великден миналата година по настояване на министър-председателя Бойко Борисов и на кмета на Варна Иван Портних. Той не беше напълно довършен, като това породи много коментари.

дупка1

Критики към проектирането и изпълненето на новия път имаше по много причини – елипсовидното и наклонено кръгово движение, навлизането на трасето в трибуните на стадион „Спартак” и т.н. Въпреки това варненският кмет Иван Портних изрази огромна гордост от обекта,  старвнявайки го със строителството на Аспарухов мост.

дупка2

Пропадането е в района на Максуда, уточнява авторката на снимките. 

източник: https://petel.bg

Business Here

Булевардът гордост на Борисов, Портних и ГЕРБ пропадна по-малко от година след откриването си 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

До 3 години затвор или глоба за невярна декларация на КПП

() Полицията започва внимателна проверка на всички подадени документи През КПП-тата без ограничения могат да преминават само автомобили в специален режим, аварийни екипи на комуналните дружества, медицински екипи и хора, които имат нужда от медицинска помощ Всеки, който е подал неверни данни при преминаване през КПП, подлежи на наказателно преследване, […]
globi