До 3 години затвор или глоба за невярна декларация на КПП

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
глоби

Полицията започва внимателна проверка на всички подадени документи

През КПП-тата без ограничения могат да преминават само автомобили в специален режим, аварийни екипи на комуналните дружества, медицински екипи и хора, които имат нужда от медицинска помощ

Всеки, който е подал неверни данни при преминаване през КПП, подлежи на наказателно преследване, напомнят от Нова телевизия. Обвиненията ще бъдат по Наказателния кодекс, а санкциите са лишаване от свобода до 3 години или глоба от 100 до 300 лева.

baner-zdrave

Още в четвъртък от полицията обясниха, че започват внимателна проверка на всички декларации от пропускателните пунктове в последните два дни.

През КПП-тата без ограничения могат да преминават само автомобили в специален режим, аварийни екипи на комуналните дружества, медицински екипи и хора, които имат нужда от медицинска помощ. Не е спрян и трафикът на камиони със стока.

кпп

„Не знам тези, които са успели да заблудят, как ще се върнат при наложените мерки. В малка част от проверените декларации откриваме много сериозни нарушения, съответно тези, които са попълнили неверни данни, ще си имат проблеми с правосъдието”, обясни министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

източник: epicenter.bg

Business Here

До 3 години затвор или глоба за невярна декларация на КПП 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Атанас Чобанов: Те са се опитали буквално да отвлекат Васил Божков

() Психическото здраве на Гешев, обявил се за „инструмент на Господ“, буди притеснения, които допълват загрижеността за интелектуалните му способности. Негов гаф е в основата на Фурмигейт. Странната сделка с фурмите е всъщност дипломация на армаганите, след огромен дипломатически скандал с наши прокурори в ОАЕ. Те са се опитали буквално да отвлекат Васил Божков и Георги Попов и са били възпрени силово от […]
чобанов