ДОБРИ УЧЕНИЦИ НА Й.Г.

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
чат

Интересни интерпретации и манипулации от страна на прокуратурата, която по закон е призвана да следи за законността. Май е трудно да погледне първо към себе си. Че току-виж установи, че се е оплела в закона като пате в кълчища. Ако всъщност това не е и целта, разбира се.

baner-zdrave

Днес отново прокуратурата публикува едни чатове. Без останалите доказателства те могат да означават абсолютно всичко. Например: Аз пиша на чат на гаджето: „Уб@@й го!“. И това се публикува като сериозно престъпление. Но например не са публикували останалата част: „Този плъх е влязъл в долапа и ме е страх да вляза в кухнята, върви и се справи с положението, страх ме е от гризачи!“. Има разлика, нали!?

За мен в момента прокуратурата претърсва до девето коляно семейството и приятелите на секретаря на Президента с цел все на нещо да попадне, което да оправдае претърсванията и разпитите. А свободните съчинения какво точно са целели чатовете, са подходящи единствено за детска градина. И прокуратурата много олеква пред хората, които мислят. Но всъщност целта е друга.

Не знам дали в Симеоново някой им обяснява, че дали някой е виновен се решава от съда, а доказателствата не се веят по медиите, а се представят също пред съда.

Преди много години бях попаднала на писание на Й.Г. от райха, с което дава указания за манипулиране на общественото мнение и удари по политическите противници. И смело мога да заявя, че Каскетчо му е върл фен и е научил всички методи на нацистката пропаганда и манипулация наизуст, че и ги прилага!

Business Here

Защо например прокуратурата не публикува чатове от телефона на Владислав Горанов и Бойко Борисов. Не се и съмнявам, че дори произволно избрани съобщения ще нанесат такъв удар по организираната престъпност в България, че тя няма да успее да се възстанови. Или прокуратурата не вижда нищо нередно в това да се договарят укриване на данъци между хазартен бос и министър на финансите? Или 64 милиона лева са дребна сума, неподобаваща за разследване от българската прокуратура?

Смешни сте и сте жалки. За съжаление всички обезщетения по дела в Страсбург ги плащаме ние, а не вие! Затова ще продължавате да газите закона.

Елена Гунчева
* На снимката са част от „зловещите разкрития“ на прокуратурата по медиите?

Елена Гунчева, Фейсбук

ДОБРИ УЧЕНИЦИ НА Й.Г. 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Страшна прогноза: България е застрашена от изчезване

() След още 60 години населението на България ще бъде наполовина спрямо 1990, няма да има кой да лекува хората в страната, а самата тя ще бъде застрашена от изчезване. Страшната прогноза е на ООН. Ето още по темата: Бъдещето на България изглежда така: едно застаряващо население без медицински лица и болногледачи, […]
карта