ЕТО КОЯ Е „МАЙКАТА“ – КАМИКАДЗЕ, И ЗАЩО ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ НЕ СМЕЯТ ДА СПОМЕНАТ ЗА ИМЕТО И

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
ЕТО КОЯ Е "МАЙКАТА" - КАМИКАДЗЕ, И ЗАЩО ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ НЕ СМЕЯТ ДА СПОМЕНАТ ЗА ИМЕТО И 1

И днес големите телевизии не споменават името на майката-камикадзе от бул. „Ситняков“. Тя се казва Елена Мицева и е зъболекар. Това разкри първо www.liberta.bg.
Информацията изпратих във Фейсбук на bTV Новините, както и на други колеги журналисти.
Единствено проправителственият сайт на „24 часа“ късно снощи към 22 часа (от няма вече накъде) потвърди, че името на жената е Елена Мицева и е зъболекар, в контекста на „ах, колко добра е тя и колко лоши са протестиращите, през които майката-камикадзе се опита да премине“. Като „24 часа“ цитира сайта informiran.net, който препечата текста на Liberta.bg без позоваване на източника!
Та, въпросът ми е: защо, колеги, продължава да се говори за този случай, като и вие, както властта (МВР), криете името на изкукуригалата лелка?
След като казвате Стойчо Стойчев и показвате средния му пръст, ще казвате и Елена Мицева и ще показвате и нейния среден пръст!

baner-zdrave

Стоян Тончев, Фейсбук

ЕТО КОЯ Е "МАЙКАТА" - КАМИКАДЗЕ, И ЗАЩО ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ НЕ СМЕЯТ ДА СПОМЕНАТ ЗА ИМЕТО И 2

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ГЕРБ преодоляха казуса със 120-те подписа: Марешки изведнъж поиска Велико Народно събрание

() След като водената от премиер Бойко Борисов коалиция на управляващите ГЕРБ и “Обединени патриоти” не можа да попълни бройката от 120 подписа под искането за свикване на Велико народно събрание, лидерът на “Воля” Веселин Марешки рязко промени мнението си, предаде Mediapool. В сряда аптекарско-петролният бос и председател на “Воля” внезапно […]
Mareshki_strashen-1536x1091