Евродепутати от четири страни ще говорят пред Великото народно въстание

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
Евродепутати-800x450

Петото издание на Великото народно въстание ще бъде подсилено с присъствието на евродепутати от четири различни страни и четири различни политически семейства, обяви Отровното трио.

Това са ирландката Клер Дейли (Европейска обединена левица), румънката Рамона Стругариу (Обнови Европа, либерали), хърватинът Иван Синчич (необвързан) и Пол Танг (Социалисти и демократи).

На Велико Народно Въстание V ще говорят евродепутати от 4 различни страни и 4 различни политически семейства! Това са…

Публикувахте от Отровното трио в Вторник, 13 октомври 2020 г.

Въстанието е насрочено за 17 часа в петък, 16 октомври. То ще се проведе символично на стотния ден от началото на протестите срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Преди това третото Велико народно въстание получи подкрепа от представител на Европейския парламент. Евродепутатът от Зелените Даниел Фройнд се появи с тениска с надпис “Спрете корупцията“ и държа реч пред протестиращите.

Фройнд каза, че гласовете на българските граждани се чуват в Европа, а малко по-късно Европейският парламент прие острата резолюция, с която отчита влошаването на състоянието на върховенството на закона в България, полицейското насилие, недосегаемостта на главния прокурор и лошата медийна среда.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Строежът на Румен Гайтански - Вълка на държавна земя е незаконен (ВИДЕО)

0 (0) Строежът на Румен Гайтански – Вълка на територията на Държавно ловно стопанство "Искър" е незаконен, а издаден на 28 септември констативен акт от район Панчарево е достатъчно основание за премахване на обекта. Тази информация получих днес от кмета на района Николай Гюров в отговор на мои въпроси по […]
d181d182d180d0bed0b5d0b6d18ad182 d0bdd0b0 d180d183d0bcd0b5d0bd d0b3d0b0d0b9d182d0b0d0bdd181d0bad0b8 d0b2d18ad0bbd0bad0b0 d0bdd0b0 d0b4

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.