Евродепутати от четири страни ще говорят пред Великото народно въстание

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
Евродепутати-800x450

Петото издание на Великото народно въстание ще бъде подсилено с присъствието на евродепутати от четири различни страни и четири различни политически семейства, обяви Отровното трио.

Това са ирландката Клер Дейли (Европейска обединена левица), румънката Рамона Стругариу (Обнови Европа, либерали), хърватинът Иван Синчич (необвързан) и Пол Танг (Социалисти и демократи).

На Велико Народно Въстание V ще говорят евродепутати от 4 различни страни и 4 различни политически семейства! Това са…

Публикувахте от Отровното трио в Вторник, 13 октомври 2020 г.

Въстанието е насрочено за 17 часа в петък, 16 октомври. То ще се проведе символично на стотния ден от началото на протестите срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Преди това третото Велико народно въстание получи подкрепа от представител на Европейския парламент. Евродепутатът от Зелените Даниел Фройнд се появи с тениска с надпис “Спрете корупцията“ и държа реч пред протестиращите.

Фройнд каза, че гласовете на българските граждани се чуват в Европа, а малко по-късно Европейският парламент прие острата резолюция, с която отчита влошаването на състоянието на върховенството на закона в България, полицейското насилие, недосегаемостта на главния прокурор и лошата медийна среда.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Журналист замери Гешев с банкноти от 500 евро, изведоха го от залата

0 (0) Мога да кажа, че сме номер едно по брой осъдени лица от всички държави-членки в Европейския съюз. Това каза главният прокурор Иван Гешев по време на изслушването му в Правната комисия в Народното събрание. Журналист, присъстващ на изслушването, замери Гешев с банкноти от по 500 евро. Акцията му […]
гешо
BulgarianEnglishGreek