Гърневски, ГЕРБ: Мутафчийски ще е следващият президент, Радев приключи

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
гърнев

Депутатът с остра критика към БСП

Излизам на трибуната, само когато стане невъзможно да се слуша за популизма и наглостта на нашите колеги от опозицията. Обикновено след мое изказване те напускат заплата и продължаваме спокойно работа. Това каза депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски .

baner-zdrave

„Те са наследници на един престъпен режим и затова трябва да я карат по-кротко“, подчерта депутатът, който е най-лютият критик на БСП в парламента.

„На Шипка президентът подписа ратификация на абдикацията си. На паметника на Левски изживяхме нов срам. Свалянето на доверието от правителството противоречи на Конституцията. Той се самоизолира от управленския процес. Той за мен приключи. Вижте двама генерали – Мутафчийски и Радев. Разликата е огромна“, заяви Спас Гърневски.

И каза нещо изненадващо. „Все повече от колегите от БСП след мои изказвания ме поздравяват. Не мога да кажа кои са, защото ще ги разкъсат. Те са в период, в който около Нинова са останали 10 човека. Все повече не са съгласни с пътя, по който води БСП“, каза още депутатът.

Той прогнозира, че ГЕРБ отново ще спечелят изборите, а ген. Мтафчийски ще е следващият президент.

Business Here

източник: eurocom.bg

Гърневски, ГЕРБ: Мутафчийски ще е следващият президент, Радев приключи 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Пазарът на имоти замръзна, наеми се опрощават или намаляват извънредно

() Замръзнал. Така изглежда пазарът на имоти по време на извънредното положение. Раздвижване има само при наемите – в посока надолу. В какъв диапазон е поевтиняването все още е трудно да се определели, тъй като този пазар не е регулиран.  Продажбите обаче са в застой. Ако питате който и да е в […]
phpelpcpe_800x_