Генералът: Извинявам се на всички българи (ВИДЕО)

Споделете тази статия с вашите приятели!
1
(2)
генералът

„Преносителите на лоши вести ги убиват, на път сме да ни убият. Извинявам се на нашите сънародници, че не винаги вестите са оптимистични“. Това заяви на редовния брифинг в Министерски съвет началникът на Националния оперативен щаб за борба с COVID-19 ген. Венцислав Мутафчийски. 

„Едно нещо със сигурност може да се твърди – в България се наблюдава ниска смъртност. Факт е, че загиналите са с тежки придружаващи заболявания, но те нямаше да загинат утре или вдругиден“, подчерта той.

„Много добра е организацията в парковете. Обсъждат се много мерки с хоризонт септември, октомври, ноември. В абсолютно всички сфери, които сега са замрели. Това е нещо, което ще се обяви от правителството, не от нас“, разясни шефът на ВМА. 

По повод мерките за почивните дни около 1 май ген. Мутафчийски заяви, че настоящите КПП-та и правилата за преминаването им са достатъчни и няма нужда от допълнителни.

източник: plovdiv24.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 1 / 5. Vote count: 2

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Д-р Антония Първанова: Грипът през януари месец си беше коронавирус

1 (2) „Европа започна късно да изследва за това заболяване“ Мерките, които се взимат за коронавируса, трябва да почиват на научни агрументи, защото икономиката, социалният живот, психиката зависят от тях. Това коментира доктор Антония Първанова, бивш депутат и евродепутат. Според нея е невъзможно да се предпазим от Covid-19. Италианците вече […]
Антония-Първанова