Георги Георгиев, БОЕЦ: Г-жо Мустафа, знаете ли къде се намирате?

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
georgi_georgiev_boec

Предизвиквам американският посланик, Нейно Превъзходителство, г-жа Херо Мустава! Г-жо Мустафа, казвам се Георги Георгиев, не съм известен певец или артист, а обикновен гражданин – боец и не разбирам, защо докато родината ми се тресе от най-ужасните скандали от десетилетия насам и се дави в блатото на мафията и прокурорско мракобесие на вас ви е весело.

Срещнете се с мен и колегите ми от БОЕЦ, като представители на гражданското общество в България и отговорете на няколко наши въпроса, това е предизвикателството.

baner-zdrave


КОЙ е вашият любим български олигарх, като Пеевски, например?
КОЙ е вашият любим български мафиот, като Борисов, например?
КОЙ е вашият любим български корумпиран магистрат, като Гешев, например?


Не сме чули и една дума от вас срещу посочените мафиоти, мутри и престъпници. Като такива ги определяха предишните американски посланици. Ако не знаете КОЙ е Борисов, Пеевски, или Гешев, прочетете грамите на вашите предшественици, Биволъ ги публикуваха още преди години!


Г-жо Мустафа, не съм нагла мутра и няма да ви прегръщам и целувам, а само ще ви питам. Знаете ли къде се намирате? Знаете ли за какво се бори гражданското общество в България? Споделяте ли нашите битки са свобода и справедливост срещу мафията превзела държавата ни, или подкрепяте по политически и финансови причини мафията, която ни убива?


Г-жо Мустафа, предизвиквам ви и да запеете заедно с нас една жадувана песен, която милиони българи ще запеят – „Оставка, съд и затвор за Борисов, Пеевски, Гешев и мафията”!

Business Here


Г-жо Мустафа, знам че посланиците сте много срамежливи и недостъпни и затова се обръщам към вас публично през страницата на БОЕЦ, а и защото личният ми профил е блокиран от американска компания.


Обръщам се и към всички мои приятели и съмишленици на БОЕЦ с призив да споделят това предизвикателство, за да стигне до американското посолство. Утре ще изпратя и официално писмо от името на БОЕЦ до посланик Херо Мустава със заявление за среща с представители на БОЕЦ. Да видим дали ще е по трудно да се срещне с нас от песен на Графа.

ПРЕДИЗВИКВАМ американският посланик, Нейно Превъзходителство г-жа Херо Мустава!Г-жо Мустафа U.S. Embassy Sofia, казвам…

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Четвъртък, 25 юни 2020 г.

източник: frognews.bg

Георги Георгиев, БОЕЦ: Г-жо Мустафа, знаете ли къде се намирате? 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ПРЕДИ 2 ДНИ „АФЕРА“ ОСВЕТИ УДАРА СРЕЩУ ГДБОП. ГЕШЕВ КЪМ БОРИСОВ: „АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МИ ЗВЪННЕШ, ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!“ ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ! ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!

() На 24.06.2020 АФЕРА написа: ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?! В публикацията изнесохме влизане на прокурори в ГДБОП, паниката на Ивайло Спиридонов, който звъни на Бойко Борисов и какво отвръща Гешев на Борисов след като Борисов го търси. … 26 юни 2020, днес: „Шефът на отдел […]
GE621-1